Telles: Oynadığım en iyi takım ve futbolcu...

Porto forması giyen Galatasaray'ın eski futbolcusu Alex Telles, oynadığı en iyi takımı ve futbolcuyu açıklarken Galatasaray'a da yer verdi.

Telles: Oynadığım en iyi takım ve futbolcu...
Telles: Oynadığım en iyi takım ve futbolcu...
GİRİŞ 24.11.2018 16:27 GÜNCELLEME 24.11.2018 16:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış


Portekiz Ligi'nde Porto forması giyen Galatasaray'ın eski sol beki Alex Telles, Brezilya basınına röportaj verdi.

Telles, birlikte oynadığı en iyi takım ve futbolcuyu açıklarken Galatasaray'da birlikte oynadığı Didier Drogba'nın en iyisi olduğunu belirtti.

''GALATASARAY'DA DROGBA ÇOK FARKLIYDI...''

Brezilyalı futbolcu, ''Birçok oyuncuyla beraber oynadım ama Drogba çok farklıydı. Onu sadece televizyonda veya PlayStation'da görüyordum. Beraber aynı takımda oynama şansı yakaladım ve hayallerim gerçek oldu.'' sözlerini kullandı.

''EN İYİ TAKIM PORTO''

Oynadığı en iyi takımın ise Porto olduğunu söyleyen Alex Telles, ''Porto ile şampiyon olduğumuzdaki kadro, beraber oynadığım en iyi kadroydu. Çok özel ve güçlü bir kadro ile şampiyon olduk. Bu kadroyu her zaman hatırlayacağım.'' diye konuştu.

''EN İYİ TARAFTAR İSE...''

En iyi taraftar hakkında da konuşan Brezilyalı futbolcu, ''Porto, Inter ve Galatasaray'da oynadım. Hepsinin taraftarları çok özeldi. Bu 3 kulübün de özel bir tarihi var. Taraftarları takımlarına çok bağlı. Ama ben Porto taraftarlarını seçerim. Takımlarına inanılmaz tutkulular. Sahada resmen bir futbolcu gibiler. Bu takımın bir futbolcusu olmaktan gurur duyuyorum.'' dedi. (Sporx)

YORUMLAR 1
  • HoligaN 5 yıl önce Şikayet Et
    Yok yaa
    Cevapla