Nuri: Werder benim için lotoda 6 bulmak gibi

Sezon başında Borussia Dortmund'dan Werder Bremen'e transfer olan Nuri Şahin, yeni takımı hakkında ilginç bir benzetme yaptı.

Nuri: Werder benim için lotoda 6 bulmak gibi
Nuri: Werder benim için lotoda 6 bulmak gibi
GİRİŞ 24.10.2018 14:29 GÜNCELLEME 24.10.2018 14:31
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Alman Bild Gazetesi İnternet sayfasında yer verdiği bir haberinde, Nuri Şahin'in Sport Bild'e verdiği röportajı okurlarına aktardı.

Bild, Nuri Şahin'in Bundesliga'da üçüncü sırada olan ve Avrupa liglerini hedefleyen Werder Bremen'de mutlu olduğunu ve "Bu külüpte olmak loto'da altıyı yakalamak gibi bir şey" dediğini aktardı.

Tecrübeli oyuncu Nuri Şahin'in Bundesliga'da en genç profesyonel olan futbolcular arasında yer alması da haberde hatırlatılırken başarılı oyuncunun şu sözlerine yer verildi: "Potansiyeli olan bir kulüpteyim, gelecek için hedefleri olan bir kulüp Werder Bremen. Aynı şekilde bir çok hedefi olan bir hoca var takımın başında. Hocamız Florian Kohfeldt, çok çalışıyor, ne zaman gelsem kulüpte, evine ne zaman vakit ayırıyor diye aklıma geliyor. Mesleğini çok seviyor, çok da çalışıyor. Kendisiyle iyi anlaşıyoruz, birlikte çalıştığımız için memnunum. Bana da ihtiyacı olduğunu hissediyorum ve bunun içinde yardımcı olabilmek için ben de çok çalışıyorum. Florian Kohfeldt, son üç dört yıldır oldukça başarılara imza atmış bir teknik direktör, gelecekte çokta büyük görevlere gelebileceğini düşünüyorum."

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • Dolapdereli Sabri 5 yıl önce Şikayet Et
    werder weremem kasaba takimi
    Cevapla
  • Yücel 5 yıl önce Şikayet Et
    Konuyla alakası yok ama şunu söylemek istiyorum . Milli takımda Mahmut diye bir arkadaş var . Bu Nuriden çok mu yetenekli. Bu kadar formda ve ayağı düzgün bir Nuri neden milli takımda oynamaz . Yaşlı mi . Mahmutla aynı yaştalar . Hatta Nuri bi tık genç olabilir . Ama amaç başarısız olmak ya o yüzden alınmıyor fikrimce ...
    Cevapla
  • kamil 5 yıl önce Şikayet Et
    nuri milli takımı kendi isteğiyle bıraktı.
    Cevapla