Cenk Tosun'lu Everton fırsat tepti

İngiltere Premier Lig'in 3. haftasında Everton ile Bournemouth karşı karşıya geldi. 2 kırmızı kartın çıktığı maçtan 4 de gol çıktı.

Cenk Tosun'lu Everton fırsat tepti
Cenk Tosun'lu Everton fırsat tepti
GİRİŞ 25.08.2018 19:04 GÜNCELLEME 25.08.2018 19:06
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İngiltere Premier Lig'in 3. hafta mücadelesinde Everton, deplasmanda Bournemouth ile karşı karşıya geldi. Vitality Stadı'nda oynanan ve büyük heyecana sahne olan karşılaşma, 2-2 sona erdi.

Everton, 41. dakikada Richarlison'ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalırken, 56. dakikada Cenk Tosun'un asistinde Theo Walcott ile 66. dakikada Sigurdsson'un asistinde Keane ile 2 farkı yakaladı. 62. dakikada Smith'in atılmasıyla 10 kişi kalan Bournemouth, bir anda açıldı ve 75. dakikada penaltıdan King ile 79. dakikada Ake'nin sayılarıyla beraberliği yakaladı, maç da 2-2 sonuçlandı.

 

 

Karşılaşmada 1 asist yapan milli yıldızımız Cenk Tosun, ilk 11'de başladığı mücadelede 84. dakikada yerinie Calvert-Lewin'e bıraktı.

Bu sonucun ardından Bournemouth namağlup yenilmezliğini sürdürdü ve puanını 7 yaptı. Henüz yenilgi yüzü görmeyen Everton da 5 puana yükseldi.

Premier Lig'in 4. haftasında Bournemouth deplasmanda Chelsea ile karşılaşacakken, Everton ise evinde Huddersfield'ı konuk edecek.

YORUMLAR 3
  • Yüzdeelli 5 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan ile görüştü diye Cenk Tosun'un başarısız olmasını isteyen kanı bozuk Fetö kırıntıları var içimizde.
    Cevapla
  • Gönül dostu 5 yıl önce Şikayet Et
    84 dakika sahada kalmış golün asistini yapmış geçen sezonda ara transferde gitmesine karşı gayette başarılııydı tabiki bazı maçlarda verimli olmaya bilir ama cenkin balonu sönmez yeterki takımında gerekli desteği görsün oynadığı ligte ingiliz ligi
    Cevapla
  • Abdülhamid 5 yıl önce Şikayet Et
    Tosun balonu çabuk söndü.
    Cevapla