İspanya La Liga'ya bir Türk daha!

İspanya La Liga ekibi Huesca, Osmanlıspor'dan Serdar Gürler'i kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

İspanya La Liga'ya bir Türk daha!
İspanya La Liga'ya bir Türk daha!
GİRİŞ 07.08.2018 14:36 GÜNCELLEME 07.08.2018 16:58
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kulüpten yapılan resmi açıklamada 26 yaşındaki Serdar Gürler ile 4 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Huesca'nın Serdar Gürler için Osmanlıspor'a 2,5 milyon euro ödediği ifade edildi. Serdar Gürler'in ismi transfer dönemi boyunca Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile de anılmıştı.

Fransa doğumlu olan Serdar Gürler geçen sezon Osmanlıspor formasıyla ligde çıktığı 29 maçta 12 gol atıp 5 de asist yapmış ve performansı sayesinde ilk kez Milli Takım'a seçilmişti.

 

SERDAR'DAN TRANSFERİNE DAİR İLK SÖZLER; 

TRT Spor'a telefon bağlantısı gerçekleştiren Serdar, transfer sürecinden bahsederken, "Transfer için 45 gündür uğraşıyoruz, dün akşam imzayı attık, çok şükür geldik Huesca'ya. Türkiye'de kalmama tercihimin sebebi, Avrupa'yı görmek istediğim için, değerlendirmek istediğim için. İnsanın hayatında bir kez gelir bu şans ve bende bunu değerlendirmek istedim." dedi.

Huesca'ya transferinin başlıca sebebi Avrupa'da top koşturmak olduğunu ifade eden Serdar, "Orda deneyim almak, Avrupa'yı görmek istedim. Yeni bir sayfa açmak istedim. Bizi şimdiye kadar temsil eden Cengiz, Hakan gibi başarılı olmak, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum." ifadelerini kullandı."

"HUESCA'NIN EN BÜYÜK TRANSFERİYİM"

Yaz boyunca tatil yapamadığını dile getiren Serdar,  Huesca'nın en büyük transferi olduğunu söylerken, "Bir gün bile dinlenemedim. Huesca tarihinde ki en büyük transfer benim bu yüzden biraz yoruldum, tatil yapamadım. En büyük amacım Türk milletini onurlandırmak, en iyi şekilde temsil etmek. Kafamda henüz asist ve gol anlamında bir hedef yok." dedi.

"RONALDO KEŞKE JUVENTUS'A GİTMESEYDİ"

La Liga'da beğendiği oyuncuları açıklayan Milli golcü bir yandan da Cristiano Ronaldo'nun Juventus'a transferi hakkında görüşlerini dile getirirken, "Griezmann, Messi, Diego Costa, Carrasco benim için çok iyi oyuncular. Camp Nou'da, Bernabeu'da top koşturmak çok değişik bir duygu olacak. Ronaldo keşke Juventus'a gitmeseymiş dedim, belki seneye Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşırız." diyerek sözlerini sonlandırdı. 

YORUMLAR 10
  • kdrzmn 5 yıl önce Şikayet Et
    calisirsan basarirsin arda gibi basarip sonra o basarinin altinda ezilme mutavazi ol ki takiminda sevsin seni taraftarinda ulkende insallah basarirsin daha iyi yerlere gelmeyi
    Cevapla
  • mirac ardak 5 yıl önce Şikayet Et
    şampiyonlar ligimi seneye hemde la ligada puhahaha:)))))
    Cevapla
  • FBli 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok ucuza gitmiş bence. Yıllık maaşı ne kadarmış. O da iyi değilse bence serdar bence hata etmiş.
    Cevapla
  • Osman 5 yıl önce Şikayet Et
    Vu futbolcunun avrupadaki ayar futbolcularin degeri ortalama 10 milyon. Fiyati turkiye icin idaal olabilir fakat avrupa icin ucuz.
    Cevapla
  • feda17 5 yıl önce Şikayet Et
    Üç büyükler isteyince kapiyi 10 milyondan açıyorlar.
    Cevapla
  • 10 milyon euro 5 yıl önce Şikayet Et
    kesınlıkle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle