Galatasaraylı yıldızı İnter'e önerdi!

Sergilediği harika performansla beğeni toplayan Denayer'in talipleri artıyor. G.Saray'ın yanı sıra Beşiktaşlı Medel'in önerisiyle İnter de devreye girdi.

Galatasaraylı yıldızı İnter'e önerdi!
Galatasaraylı yıldızı İnter'e önerdi!
GİRİŞ 01.06.2018 10:03 GÜNCELLEME 01.06.2018 10:03
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yeni bir oluşum içine girmeye hazırlanan Atletico Madrid de Jason Denayer için Manchester City''nin nabzını yoklamaya hazırlanıyor.
 
Şampiyonlukta emeği geçen isimlerden birisi olan Jason Denayer, G.Saray'ın dışındaki bazı önemli takımların da dikkatini çekmeyi başardı. Özellikle tatil yapamadan transfer olan Maicon'un ikinci yanda yorgun düşmesi ve formunun aşağıya inmesiyle birlikte sorumluluk alan Denayer, Fatih Terim'in güvenini boşa çıkarmadı. Bonservisi Manchester City'de bulunan Denayer'i yeniden kadroya katmak isteyen G.Saray'ın bu kez ciddi rakipleri var. 
 
Medel, Denayer'i İnter'e önerdi
 
Arjantin'de yayın yapan Ole gazetesinin haberine göre san-kırmızılılar, Belçikalı oyuncuyu istiyor ama Beşiktaş forması giyen Gary Medel de eski takımı Inter'e Denayer'i önerdi. Futbolcunun durumunu inceleyen İnter, Manchester City'e teklif yapmaya hazırlanırken yeni bir oluşum içine gitmeye hazırlanan İspanyol temsilcisi Atletico Madrid de Denayer'ı takip ediyor. San-kırmızılılar iki Avrupa devi ile transfer yarışma girmiş durumda. (Skor)

YORUMLAR 4
  • Ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    Danayer neresi futbolcu büyük takım topçusu hele hiç deil bir Galatasaray lı olarak kesinlikle sıcak bakmıyoruz daha hızlı dinamik takıma katkıda bulunacak oyuncular lazım şampiyonlar Ligi var darma duman oluruz yoksa benden demesi
    Cevapla
  • Devam 5 yıl önce Şikayet Et
    kendi alın teriyle yapamadıklarını gs nin kadrosunu parçalayarak yapacaklarını sanıyorlar sizin devriniz kapandı yaşarmıyız Allah bilir ama 2035 şampiyon olmak umuduyla bjk hayallerde güzel
    Cevapla
  • aalperen 5 yıl önce Şikayet Et
    saçmalamasan aslında iyi birine benziyorsun klavyende yanlış yazıyor
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Ancak bu kadar saçma bir yorum yapılabilir.Tebrikler!!!
    Cevapla