Van Persie: Dünyanın en iyi teknik direktörü...

Hollanda'da Feyenoord forması giyen Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Robin van Persie, Arsenal'de birlikte çalıştığı Arsene Wenger'in dünyanın en iyisi olduğunu söyledi.

Van Persie: Dünyanın en iyi teknik direktörü...
Van Persie: Dünyanın en iyi teknik direktörü...
GİRİŞ 13.03.2018 17:45 GÜNCELLEME 13.03.2018 17:45
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Devre arası transfer döneminde Fenerbahçe'den Feyenoord'a transfer olan Robin van Persie, İngiliz basınına yaptığı açıklamada dünyanın en iyi teknik direktörünün Arsene Wenger olduğunu belirtti.

''HER ŞEYİMİ WENGER'E BORÇLUYUM''

34 yaşındaki Hollandalı forvet, ''Arsene Wenger, dünyanın en iyi teknik direktörü. Bu yüzden Arsenal'de başarılı olmasını istiyorum. Çünkü bunu hak ediyor. Her şeyimi Arsene Wenger'e borçluyum. Bir futbolcu ve insan olarak gelişmemde büyük katkısı oldu. Onunla geçirdiğim her dakikadan, her günden büyük keyif aldım'' şeklinde konuştu.

Arsenal formasıyla 278 maçta 132 gol ararak İngiliz ekibinin tarihindeki en golcü 8. futbolcus olan van Persie, 2012 yılında Manchester United'a transfer olup Sir Alex Ferguson ile birlikte çalışmıştı.

YORUMLAR 5
  • dede korkut 6 yıl önce Şikayet Et
    sakata yatmayı da mı wenger öğretti acaba?
    Cevapla
  • alanya 6 yıl önce Şikayet Et
    deli rüstem alt yapı sana emanet. :)
    Cevapla
  • Abdurrahman 6 yıl önce Şikayet Et
    Feyenord da aldığı parayı hak ediyor. Fenerde yattı
    Cevapla
  • deli rustem 6 yıl önce Şikayet Et
    Nedense tarihi gecmis futbolcular hep turkiyede kariyerini bitiriyor turkiyeyi hortumlayip oyle gidiyor yazikdegilmi. Bu ulkenin kuluplerine neden altyapiya onemverilmiyor. Bu ulkede? Gencoyuncular yetistirip onyillar oynayacakken tarihi gecmis. Hans Jan joni lere milyonlarca para veriyoruz. Yazikdegilmi bu ulkenin. Insanina? Kucucukulkeler ne futbolcular yetistiriyor mesela portekiz hollanda hirvatistan nufusu istanbulkadarolmayan ulkeler tff yeniden reform edilmeli
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    kardesim alt yapida varda bizimkilerde kabiliyet yok
    Cevapla