Herkes bu kareyi paylaştı! Fotoğraftaki çocuk...

Roma formasıyla fırtınalar estiren Cengiz Ünder'in çocukluk fotoğrafları sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Salih Uçan ile çektirdiği fotoğraf ise çok konuşulacak cinsten...

Herkes bu kareyi paylaştı! Fotoğraftaki çocuk...
Herkes bu kareyi paylaştı! Fotoğraftaki çocuk...
GİRİŞ 22.02.2018 12:16 GÜNCELLEME 22.02.2018 15:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Haber7 Spor Servisi

İtalyan ekibi Roma'da son haftalarda oynadığı futbol ve attığı gollerle adından söz ettirmeye başlayan Cengiz Ünder'in Altınordu ve Bucaspor kariyerinden ortaya çıkan fotoğraflar sosyal medyada büyük ilgi gördü.

14 Temmuz 1997, Balıkesir doğumlu olan Cengiz Ünder, 2018 yılında Medipol Başakşehir'den Serie A'nın önemli ekiplerinden Roma'ya transfer olmuştu.

İlk haftalarda İtalyan ekibinde yedek soyunan milli futbolcu ilk 11'de çıktığı ilk lig maçında Verona'ya ilk golünü attı.

Ardından Benevento maçında 2 süper gol ve 1 asistle maçın yıldızı olan Cengiz, bir sonraki hafta ise Udinese'ye boş geçmeyerek 3 hafta üst üste takımının gol ayağı oldu.



Dün gece de Şampiyonlar Ligi'nde sahne alan Cengiz Ünder bu kez Shakhtar Donetsk maçında takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.



Peş peşe attığı gollerin ardından Türkiye ve İtalya'da gündeme oturan 20 yaşındaki futbolcunun hemen hemen her gün genç takımlardan çekildiği fotoğraflar sosyal medyada paylaşılmaya başlandı.



KADERİN CİLVESİ

Salih Uçan, 2015 yılında Roma forması giydiği dönemde Altınordu Kulübü'nü ziyaret ederek o dönem yıldızı parlamaya başlayan Cengiz Ünder ile fotoğraf çektirmişti. Bu kare sosyal medyada 'kaderin cilvesi' olarak yorumlandı. Roma tutunamayan Salih Uçan şimdilerde İsviçre ekibi Sion'da futbol hayatını sürdürürken Cengiz Ünder Roma formasıyla fırtınalar estiriyor.



Cengiz Ünder'in geçmişinden en dikkat çeken ve sosyal medyada en çok ilgi gören fotoğrafı ise yemekhanede tabldot ile yemek aldığı bu kare oldu. Çok konuşulan bu fotoğraf Cengiz'in gol attığı her maçtan sonra sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor.

 

YORUMLAR 1
  • Siirt 56 6 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun inşallah kıymetini bilir ülkemizi güzel temsil eder başarılar altın çocuk
    Cevapla