Kerem acı içinde yerde kaldı! Büyük trajedi

Hoffenheim’ın Hertha Berlin ile deplasmanda 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada Türk asıllı Alman futbolcu Kerem Demirbay'ın ayak bileği döndü. Acı içinde yerde kalan futbolcu acil bir şekilde hastaneye götürüldü.

Kerem acı içinde yerde kaldı! Büyük trajedi
Kerem acı içinde yerde kaldı! Büyük trajedi
GİRİŞ 04.02.2018 16:59 GÜNCELLEME 04.02.2018 17:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ev sahibi ekipten Torunarigha, 14. dakikada Kerem’in sağ ayak bileğine bastı. Rakibinin ayağı altında kalan bileği kıvrılarak dönen talihsiz futbolcu acı içinde yerde kaldı.

Uzun süre sahalardan uzak

 

 

Hastaneye götürülen 24 yaşındaki futbolcunun durumunun ciddi olduğu ortaya çıktı. Kesin durumu son tetkiklerin ardından belli olacak Kerem Demirbay’ın, ilk bulgulara göre uzun süre sahalardan uzak kalmasının beklendiği bildirildi. Bu yöndeki gelişmelerin Hoffenheim teknik ekibini endişe içinde bıraktığı ifade edildi.

Löw de endişe içinde 

Almanya Milli Takımı teknik direktörü Joachim Löw, en beğendiği yeni nesil genç futbolculardan olan Kerem'in, Dünya Kupası kadrosuna da alınması bekleniyordu. Futbolcunun durumunun Löw’ü de endişeye sevk ettiği dile getirildi.

Soyunma odasında gündem Kerem

Maçın ardından Hoffenheimli futbolcular soyunma odasında Kerem Demirbay’ın formasıyla poz vererek takım arkadaşlarına geçmiş olsun dileklerini ve desteklerini ilettiler.

YORUMLAR 1
  • Yücel 6 yıl önce Şikayet Et
    Milli takımı reddedip Almanlar için oynayan adama gram üzülmem.
    Cevapla