Herkes bu teklifi konuşuyor! 95 milyon Euro...

Real Madrid'in Galli yıldızı için Manchester United'ın ardından Çin ekibi Guangzhou Evergrande'de devreye girdi. Çin takımı, Bale için tam 95 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

Herkes bu teklifi konuşuyor! 95 milyon Euro...
Herkes bu teklifi konuşuyor! 95 milyon Euro...
GİRİŞ 07.01.2018 17:02 GÜNCELLEME 07.01.2018 17:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İngiliz Daily Mirror gazetesinin iddiasına göre Guangzhou Evergrande, Real Madrid'in Bale'i satmak için belirlediği 95 milyon Euro'yu ödemeye hazır. Çin ekibinin, Ocak ayı içinde Real Madrid'e resmi teklifini sunacağı iddia edildi.

MANCHESTER TRANSFERİ DEVRE ARASINDA ZOR

Öte yandan Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın da Gareth Bale için girişimlerine devam ettiği ancak bu transferin devre arasında gerçekleşmesinin zor olduğu kaydedildi. Real Madrid teknik direktörü Zinedine Zidane, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada ''Kadromu bozmak istemiyorum. Kimse gelmeyecek, kimse de gitmeyecek'' sözlerini kullanmıştı.

BALE GELİRSE, MARTINEZ YOLCU

Guangzhou Evergrande'nin Gareth Bale'i transfer etmesi için ise kadrodan bir yabancı oyuncu ile yollarını ayırması gerekecek. Bu ismin ise sakatlığı nedeniyle bir yıldır forma giyemeyen ve bir dönem Beşiktaş'ın transfer listesinde olan Jackson Martinez olması bekleniyor.

YORUMLAR 2
  • ismail hamamci 6 yıl önce Şikayet Et
    ne buya paralar nerden geliyor kuyusumu var
    Cevapla
  • gokhan 6 yıl önce Şikayet Et
    matbaası var. şakır şakır basıyorlar. sen de alıyorsun.
    Cevapla