Ve Gökdeniz açıkladı! Futbolu bırakıyor mu?

Rusya Ligi ekiplerinden Rubin Kazan'ın 38 yaşındaki futbolcusu Gökdeniz Karadeniz, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Ve Gökdeniz açıkladı! Futbolu bırakıyor mu?
Ve Gökdeniz açıkladı! Futbolu bırakıyor mu?
GİRİŞ 03.10.2017 22:17 GÜNCELLEME 04.10.2017 11:46
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

2008 yılında Trabzonspor'dan Rusya Ligi takımlarından Rubin Kazan'a transfer olan Gökdeniz Karadeniz, geleceği hakkında konuştu.

Rubin Kazan'ın internet sitesine konuşan Milli futbolcu, ''38 yaşındayım ve futbolu bırakmadan önce son bir kupa kaldırmak daha istiyorum. Futbolu gerçekten çok seviyorum. Kariyerimi futbolda devam ettirmek ve teknik direktör olmak istiyorum. Öncelikle ders almam gerektiğinin farkındayım ve buna hazırım. Zorlukluklardan korkmuyorum'' dedi.

''TÜRKİYE VE TATARİSTAN ÇOK BENZER''

Trabzonspor'dan Rubin Kazan'a transfer olmasını 'kader' olarak değerlendiren Gökdeniz, ''Buraya gelmemdeki başrol, teknik direktör Kurban Berdyev'di. Ayrıca Tataristan ve Türkiye, kültür olarak çok benzer. Artık benim iki evim var. Biri Türkiye, diğeri Kazan'' sözlerini kullandı. (Sporx)

YORUMLAR 7
  • abc 5 yıl önce Şikayet Et
    Fulbolcudan ziyade kasap tipi var
    Cevapla
  • milli takım 6 yıl önce Şikayet Et
    kimler kimler milli takıma geldi de şu adam çağrılmadı hayret doğrusu. birileri gibi magazine çıkmıyor işini yapıyor o yüzden herhalde.
    Cevapla
  • Deli Çavuş 6 yıl önce Şikayet Et
    yeter da 33 yaşına bastı neredeyse.
    Cevapla
  • akıncı imam 6 yıl önce Şikayet Et
    ne 33, 38 oldu...
    Cevapla
  • Adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin yetiştirdiği en değerli futbolcularından biri olan gökdeniz yurt dışında ülkemizi en iyi şekilde temsil etmektedir birçok şampiyonlar liginde uefa liginde gerekse kendi liginde birçok başarılara imza atmıştır.Ancak 37 yaşına kadar gerekse ulusal kanalımızda gereksede milli takımlarda kendisine yer bulamamıştır.acaba bunun nedeni trabzonsporlu olmasımı ? diye sormadan geçemiyor insan!!!
    Cevapla
  • gurbetçi 6 yıl önce Şikayet Et
    maaşallah süper kariyer yunanistana atinadaki attığı gol aklıma geldi maradona usulü bir goldü ama bununkisi sol kanattan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle