Bayern Münih'ten Van Gaal sürprizi!

Almanya Ligi ekiplerinden Bayern Münih'in, Hollandalı çalıştırıcı Louis Van Gaal ile görüşme halinde olduğu iddia edildi.

Bayern Münih'ten Van Gaal sürprizi!
Bayern Münih'ten Van Gaal sürprizi!
GİRİŞ 03.10.2017 19:47 GÜNCELLEME 03.10.2017 19:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hollanda basınında çıkan haberlere göre, geçtiğimiz günlerde Carlo Ancelotti ile yollarını ayıran ve geçici olarak takımın başına yardımcı antrenör William Sagnol'u getiren Bavyera ekibi, son olarak Manchester United'ta görev yapan Louis Van Gaal ile görüşmelere başladı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Paris Saint-Germain mücadelesinde 3-0'lık mağlubiyet alınmasının ardından İtalyan çalıştırıcı Carlo Ancelotti ile yollarını ayıran Bayern Münih, 2009-2011 yılları arasında Bavyera ekibini çalıştıran Louis Van Gaal ile bugün irtibata geçti. İddialara göre Bayern Münih yönetimi, kulübü tanıyan ve büyük bir tecrübeye sahip olan Hollandalı çalıştırıcıyı takımın başına getirmek istiyor.

Bayern Münih'in, son olarak Borussia Dortmund'u çalıştıran Thomas Tuchel ve şu anda Hoffenheim'ın başında bulunan Julian Nagelsmann ile de ilgilendiği iddia edilmişti.

YORUMLAR 2
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    hollanda futbolu ve ekolü düşüşte. bu tür adamların artık modası geçti. bayern bunu getirirse büyük hata yapar ve ligde şampiyonluk da hayal olur.
    Cevapla
  • türk 6 yıl önce Şikayet Et
    van gaalı guardiola yı getirmek için göndermiştiniz sonra ancelotti ve şimdi yine van gaal bayern münich artık sabit bir takım olmaktan çıktı başkanlarıda vergi kaçırmaktan hapiste
    Cevapla