Jose Mourinho: Oturup ağlayacak değiliz

Manchester United Menajeri Jose Mourinho, Pogba'nın sakatlığına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Jose Mourinho: Oturup ağlayacak değiliz
Jose Mourinho: Oturup ağlayacak değiliz
GİRİŞ 16.09.2017 16:09 GÜNCELLEME 16.09.2017 16:10

Manchester United, hafta içinde Basel'le oynanan Şampiyonlar Ligi karşılaşmasını 3-0 kazanmasına karşın, maçtan Pogba gibi önemli bir yıldızını kaybederek ayrıldı. Fransız futbolcunun en az 6 hafta sahalardan uzak kalacağının açıklanması, United camiasında endişe yaratırken, takımın menajeri Jose Mourinho ise yaşananlardan pek de olumsuz etkilenmişe benzemiyor.

Mazeretlerin arkasına sığınmayacaklarını belirten 54 yaşındaki futbol adamı, "Geçtiğimiz sezon da kritik zamanlarda önemli oyuncularımızı kaybettiğimiz oldu, ancak hiçbirinde ağlayıp, mazeret üretmedik. Kadromuz, bu tip durumları atlatabilecek bir yapıya sahip. Kaç maç Pogba'sız oynayacağımızı bilmiyorum ancak kadromuzda başka oyuncularımız da var ve biz onlara güveniyoruz." ifadelerini kullandı.

"Pogba'yı özleyeceğiz"

Sözlerine devam eden Morinho, "Sezona iyi bir başlangıç yaptık ve takımda da fırsat bekleyen oyuncularımız var. Haftada bir maç oynadık, dinlenmeye veya rotasyona ihtiyacımız olmadı. Bu yüzden de genelde hep aynı oyuncularla mücadele ettik, fakat kadroda oynamaya hazır olanlardan daha iyi oyuncular da bulunuyor. Pogba'ya elbette ihtiyacımız var ve onu kesinlikle özleyeceğiz. Öte yandan elimizde Fellaini, Herrera ve Carrick gibi kaliteli futbolcularımız da var. Hepsi, sahaya çıkmak için gerçek bir şans bekliyorlar ve bu rekabete hazırlar." diyerek geniş bir kadroya sahip olduklarını söyledi.