Kadroya alınmayınca milli takımı bıraktı!

Belçika'da, teknik direktör Roberto Martinez tarafından Cebelitarık ve Yunanistan'la oynanacak maçların kadrosuna çağrılmayan Radja Nainggolan milli takımı bıraktığını açıkladı.

Kadroya alınmayınca milli takımı bıraktı!
Kadroya alınmayınca milli takımı bıraktı!
GİRİŞ 26.08.2017 14:50 GÜNCELLEME 26.08.2017 15:36
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Roma forması giyen 29 yaşındaki Belçikalı orta saha oyuncusu Radja Nainggolan milli takımı bıraktığını duyurdu.

Teknik Direktör Roberto Martinez tarafından Cebelitarık ve Yunanistan maçlarının aday kadrosuna çağrılmayan yıldız oyuncu sert bir açıklama yaparak şunları ifade etti:

"Bunu duyunca patlayacaktım"

Martinez beni saat 11'de aradı ve haziranda oynanan milli maçlarda yeterince konsantre olmadığımı düşündüğünü söyledi. Bunu duyunca patlayacaktım. Estonya maçı öncesi taktik antrenmanına asansör geciktiği için 37 saniye geç kaldım. Yalnızca ben de değildim başka arkadaşlarım da geç kaldı. Ancak bunu sorun etmemişti zaten. Yalnızca bir dakika konuştuk, fazlası değil.

"Tielemans'ı bile çağırmış"

Şimdi milli takım kariyerimi durduruyorum. Bunun hiçbir anlamı yok. Monaco'da yalnızca birkaç dakika süre alan Youri Tielemans'ı çağırmış. Bize hep 'Belçikalı oyuncular büyük liglerde oynamak zorunda' derdi. Axel Witsel Çin'de oynuyor.

"Aynı restoranda selamlaşmadık"

Aslında Martinez'le Ibiza'da bir restoranda karşılaşmıştım. Ne o bana ne de ben ona selam verdi. Bu şekilde nasıl çalışabilirsiniz zaten? Milli takımla devam etmek için mantıklı bir sebep göremiyorum. Geçen sezon Roma ile 52 maça çıktım. Serie A'da ikinci olduk. Her zaman sahada en iyisini veririm. Üzgünüm ama böyle olması gerekiyordu. (Yeni Şafak)

YORUMLAR 5
  • ztrk 6 yıl önce Şikayet Et
    Irkçılık mı var işin içinde?
    Cevapla
  • Şafak 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı beyler
    Cevapla
  • akan 6 yıl önce Şikayet Et
    bu teknik drektor birakir baskasi gelir sonra doner arda turan misali
    Cevapla
  • Galatasarayli **** 6 yıl önce Şikayet Et
    Volkan demirel mi, futbol izliyor musun sen acaba? Adam 4macta 6hatali gol yedi hala Volkan diyor adam ya
    Cevapla
  • asi 6 yıl önce Şikayet Et
    Oguzhan olcay volkan demirelin yerinde olsam bende birakirim rezalet lucenin kadro secimi. milli takimi bende biraktim. milli takimimda besiktas artik.
    Cevapla