İftarda İlkay Gündoğan sürprizi!

Manchester City'nin Türk asıllı yıldızı İlkay Gündoğan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un kentte sporculara verdiği iftara katıldı.

İftarda İlkay Gündoğan sürprizi!
İftarda İlkay Gündoğan sürprizi!
GİRİŞ 24.06.2017 14:54 GÜNCELLEME 24.06.2017 14:54

Yaz tatilinde memleketi Balıkesir'in Dursunbey ilçesine gelen ve yakınları ile arkadaşlarını ziyaret edip özlem gideren İlkay, Balıkesir'de Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un konuğu oldu.

İftarda büyük ilgi gören genç futbolcu, hayranlarıyla fotoğraf çektirdi. İlkay, Balıkesir'de spora verilen önemin kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Başkan Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Mahalle Ligi'nde şampiyon olan takımları 2016'da Almanya'da, 2017'de İngiltere'de konuk eden, Borussia Dortmund ve Manchester City'nin sahasında oynadığı maçları izleme olanağı sağlayan İlkay'a memleketine, amatör spora ve sporculara verdiği destek için  teşekkür etti. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İrfan Sarıgül ise, "İlkay Gündoğan içimizden biri. Balıkesir'e ve spora vermiş olduğu katkı çok önemli. Onun sayesinde genç sporcularımız Avrupa'nın önemli takımlarını izleme ve ülkelerini gezme imkanı buldu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

KAYNAK: DHA