Kötü haberi menajeri verdi! 'Türkiye'yi istemiyor'

Ünlü menajer Vadim Shabliy, temsil haklarını elinde bulundurduğu Kravets, Yarmolenko ve Karavaiev ​hakkında açıklamalar yaptı.

Kötü haberi menajeri verdi! 'Türkiye'yi istemiyor'
Kötü haberi menajeri verdi! 'Türkiye'yi istemiyor'
GİRİŞ 21.05.2017 17:31 GÜNCELLEME 21.05.2017 17:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ünlü menajer Vadim Shabliy, temsil haklarını elinde bulundurduğu Dinamo Kievli Artem Kravets ve Andriy Yarmolenko'nun yanı sıra, Fenerbahçe'nin sezon sonuna kadar kiraladığı Oleksandr Karavaiev hakkında Ukrayna basınına açıklamalar yaptı.

"Türk takımlarının temsilcileri ile sık sık temas halindeyim"

İlk olarak sezonu Granada'da kiralık olarak geçiren golcü oyuncu Kravets hakkında konuşan Shabliy, "Şu anda Artem Dinamo Kiev'in oyuncusu. Gelişmeleri hep beraber göreceğiz. Türk takımlarının temsilcileri ile sık sık temas halindeyim. Türkiye'de, iletişim halinde olduğum ortaklarım var. Sadece Süper Lig'de değil..." dedi.

"Yarmolenko'nun Türkiye'de oynama isteği yok"

Fenerbahçe'nin de gündemine geldiği ileri sürülen orta saha oyuncusu Yarmolenko ile ilgili de konuşan ünlü menajer, "Yarmolenko ile her zaman ilgileniyorlar çünkü en iyi Ukraynalı oyunculardan biri, her daim takip altında. Yarmolenko'nun durumunun; spesifik bir teklif gelmesi ve onun da buna onay vermesi halinde açıklığa kavuşacağını düşünüyorum. Türkiye seçeneğinin mümkün olduğunu sanmıyorum. Eğer Yarmolenko fikrini değiştirip Türkiye'ye gitmeye karar verirse; ona yardım etmek için elimden gelen her şeyi yaparım. Yine de, Yarmolenko'nun Türkiye'de oynama isteği yok" ifadesini kullandı.

"Karavaiev için Fenerbahçe ile bir görüşme yapmadım"

Fenerbahçe'nin devre arasında Shakhtar Donetsk'ten kiraladığı orta saha oyuncusu Oleksandr Karavaiev'in durumu hakkında da konuşan Vadim Shabliy, "Fenerbahçe'deki kiralık sözleşmesi sona eriyor ve Shakhtar Donetsk'e geri dönüyor. Şu anda, Karavaiev'in satın alma opsiyonunu kullanma konusunda Fenerbahçeli temsilcilerle bir görüşme yapmadım" diye görüş bildirdi.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 1
  • a eduman 6 yıl önce Şikayet Et
    gelmesin kardesim bize altyapidan futbolcu lagzim boyle biryere varilmaz
    Cevapla