Sözleşmesindeki madde İspanya'yı karıştırdı!

2013 yazında Malaga'dan Real Madrid'e gelen Isco'nun sözleşmesindeki madde İspanya'yı karıştırdı.

Sözleşmesindeki madde İspanya'yı karıştırdı!
Sözleşmesindeki madde İspanya'yı karıştırdı!
GİRİŞ 01.05.2017 14:42 GÜNCELLEME 01.05.2017 14:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Malaga, 2013 yazında Isco'yu 27 milyon Euro'ya Real Madrid'e gönderirken sözleşmesine "Her La Liga şampiyonluğu için 1 milyon Euro bonus" maddesi konulmuştu.

Bu madde beş yıl süreyle geçerliydi. Yani gelecek sezon sonunda devre dışı kalacak olan bu bonus, bugün İspanya'da ciddi bir tartışma konusu. Çünkü Malaga son hafta Real Madrid'i konuk edecek. Ve Real Madrid ile Barcelona şampiyonluk için kıyasıya bir yarış içerisinde... İki takımın puanları eşit ama Real Madrid'in bir maçı eksik. Diğer bir deyişle Barcelona kalan üç maçını kazansa bile, Real Madrid'in dört maçında bir beraberlik hakkı var.

Son  haftaya takımlar kaç puanla gelecek bilinmez ama bir gerçek var: Real Madrid'in şampiyon olması durumunda Malaga'nın kasasına Isco'nun satışındaki sözleşme gereği 1 milyon Euro girecek. Diğer bir deyişle, yenilmek belki de yenmemek Malaga'ya 1 milyon Euro kazandırabilir.

Malaga'nın sahibi Al Thani ve teknik direktörü, eski Real Madridli Michel'in geçtiğimiz haftalarda Real Madrid'in şampiyon olması yönündeki demeçleri de bu bonus maddesinin oluşturduğu tartışma ortamını körüklüyor.

YORUMLAR 1
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    barcelona devreye girer maci kazanin size 2 milyon verelim der kesin
    Cevapla