İstifa için uçak kaldırdılar!

Arsenal taraftarları teknik direktör Arsene Wenger'i protesto etmeye devam ediyor. Son olarak taraftarlar, Wenger için uçak kaldırdı.

İstifa için uçak kaldırdılar!
İstifa için uçak kaldırdılar!
GİRİŞ 18.03.2017 16:18 GÜNCELLEME 18.03.2017 16:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Arsene Wenger için Arsenal günleri sona mı eriyor? 20 yıldır Arsenal'in başında olan Wenger, taraftarların sabrını oldukça taşırmışa benziyor. Sezon sonu sözleşmesi sona eren Fransız teknik adam için Arsenal taraftarı protestolarını sürdürüyor.

Premier Lig'de West Bromwich Albion ile karşılaşacak olan Arsenal'de taraftarlar Wenger için uçak kaldırdı ve ''No contract, Wenger Out (Yeni sözleşme yok, Wenger istifa)'' yazılı bir pankart uçurdu.

Geçtiğimiz sezonlarda da benzer bir olayı Manchester United taraftarları yapmıştı. United taraftarları teknik direktör David Moyes için uçak kaldırmış ve ''Wrong one - Moyes out (Yanlış kişi - Moyes dışarı)'' pankartı uçurmuştu.

Arsene Wenger geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada sezon sonu vereceği karada gelen tepkileri göz önünde bulunduracağını açıklamıştı.

GELECEĞİ HAVADA TARTIŞILIYOR

Wenger için yapılan bu şok protestonun ardından başka bir uçak kaldırıldı. Bu sefer uçağın taşıdığı pankartta ''Wenger'e güveniyoruz, saygı duyun'' yazıldı. Wenger'in geleceği havada tartışılırken sezon sonunda tecrübeli teknik adamın ne karar vereceği merakla bekleniyor.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 1
  • kederliFenerli 7 yıl önce Şikayet Et
    yav ben bunu niye düşünemedim aziz için tüh yarından tezi yok para topluyorum bizimkilerden
    Cevapla