Arda dünya futbol tarihine geçebilir

İspanya’nın ünlü kulübü Barcelona’da forma giyen milli futbolcumuz Arda Turan’a Çin’den rekor transfer ücreti teklif edildi.

Arda dünya futbol tarihine geçebilir
Arda dünya futbol tarihine geçebilir
GİRİŞ 02.02.2017 21:07 GÜNCELLEME 05.02.2017 20:38
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Son dönemde yaptığı astronomik transferlerle dikkat çeken bir Çin Ligi kulübü, 30 yaşındaki Arda için kesenin ağzını açtı ve 4 senelik sözleşme için 100 milyon Euro önerdi.

Milli futbolcunun menajeri, gelecek hafta, transferin 1 Mart’a kadar sürdüğü Çin’e giderek Arda için yapılan teklifin detaylarını görüşecek.

Arda’nın 2015 yılında 34 milyon euro bonservis bedeli + 7 milyon Euro bonusla toplam 41 milyon Euro ve 8 milyon euro yıllık ücretle transfer olduğu Barcelona ile yaptığı 5 yıllık sözleşmede “125 milyon euro’ya serbest kalır” maddesi bulunduğu öğrenildi. Çin kulübü, Arda için Barcelona’ya ödeyeceği bu rakamı aşağıya çekmeye çalışıyor.

Bu teklifle Milli futbolcumuz Barcelona’da 1,5 yılda kendi aldığı yıllık ücreti 3 katına, bonservis bedelini de dört katına çıkarmış olacak.

Arda 125 milyon euro bonservis bedeli ödenmesi halinde ise dünyanın en pahalı transferi olacak. Transferde en yüksek bonservis bedeli 105 milyon euro ile Manchester United tarafından Paul Pogba için ödendi.

beIN SPORTS

YORUMLAR 21
  • USTA 7 yıl önce Şikayet Et
    Kariyeri biter şöhreti söner gündemden düser eger mesele paraysa futbolu bitirdikten sonra da buna devam edebilir tabii zirvede birakirsa ama çine giderse bunlarin hepsi cöpe gider
    Cevapla
  • Real Yorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    Durdugun hata Arda! Git tabiki, yasin bundan sonra her yil 30-29-28-27 diye degismeyecek. Hem git ki belki Cinliler seni örnek alir da bir kac kisi hidayete erer. Hem dünyalik kazanirsin hemde ahiretlik.
    Cevapla
  • Antalyalı recep 7 yıl önce Şikayet Et
    Adamın dibi bu ya
    Cevapla
  • sutcu 7 yıl önce Şikayet Et
    futbolu beyniyle oynayan oyuncu para icin gitme oynadigin takim her gun gundemde iyi veya kotu .yok olur gidersin.hem senin parayada ihtiyacin yok.olan yrtr.
    Cevapla
  • tarafsiz 7 yıl önce Şikayet Et
    arda kardes bizi de gor ne yapacaksin o kadar parayi adresim karabayir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle