Milan'ı yıkan Juve bileti kaptı!

İtalya Kupası Çeyrek Final maçında Juventus kendi sahasında oynadığı maçta AC Milan'ı 2-1 mağlup etti ve adını yarı finale yazdırdı.

Milan'ı yıkan Juve bileti kaptı!
Milan'ı yıkan Juve bileti kaptı!
GİRİŞ 26.01.2017 00:40 GÜNCELLEME 26.01.2017 00:56

Juventus bu sezonki ilk AC Milan galibiyetini aldı ve kupada yarı finale çıktı.

Maç boyunca daha etkili oynayan taraf olan Juventus, henüz maçın başında Paulo Dybala'nın golüyle 1-0 öne geçti. Bu golün 10 dakika sonrasında durumu Pjanic'le 2-0'a taşıyan Torino ekibi, devreyi de bu skorla kapattı.

İkinci yarıda istediği atakları bir türlü yakalayamayan Milan, 53. dakikada çektiği ilk şutta golü buldu ve durumu Kolombiyalı yıldızı ile 2-1'e getirdi. 70. dakikaya kadar kaleye sadece bir şut çeken AC Milan, kalan dakikalarda da pozisyonlara girse de kendileri için tura yetecek sonucu alamadı ve İtalya Kupası'na veda etti.

AC Milan'da forma giyen Manuel Locatelli, maçın 54. dakikasında kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve maçın son 36 dakikasında takımı 10 kişi oynamak zorunda kaldı.

Juventus bu sezon 3. kez karşılaştığı AC Milan'ı bu sefer mağlup etmeyi başardı ve Milano ekibine karşı resmi maçlardaki bu sezon özelindeki ilk galibiyetini aldı.