Milli yıldıza 12 milyon euro'luk teklif!

Bayer Leverkusen'de forma giyen milli futbolcu Ömer Toprak, sezon sonunda kırmızı-siyahlı ekipten ayrılacağının sinyalini verdi.

Milli yıldıza 12 milyon euro'luk teklif!
Milli yıldıza 12 milyon euro'luk teklif!
GİRİŞ 12.01.2017 13:51 GÜNCELLEME 12.01.2017 14:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bayer Leverkusen'de futbol oynayan ve uzun zamandır Borussia Dortmund'a transfer olacak şeklinde haberleri yapılan Ömer Toprak, ilk kez açıklama yaptı.

Alman Bild Gazetesi'nin yer verdiği habere göre "Ömer Toprak Dortmund için serbest" başlığını kullanarak, milli oyuncumuzun Dortmund transferindeki detaylarına yer verdi.

DORTMUND İLE DÖRT YILLIK MUKAVELE

Ömer Toprak'ın, Leverkusen'den ayrılacağını ve bunu kulübünün de doğruladığını yazan gazete Ömer Toprak'ın Dortmund transferinin artık an meselesi olduğunu iletti. Bild, Dortmund Kulübü'nün 12 milyon Euro bonservis ücreti ile milli oyuncuya 4 yıllık mukavele imzalatacaklarını da aktardı.

Bild, kamp sırasında Atletico Mineiro ile yapılan hazırlık maçının ardından Ömer Toprak'ın Alman Kircker Dergisi'ne, "ben çok uzun zamandır Leverkusen'deyim, konsantrasyonumu hep sadece antrenmanlara yoğunlaştırmıştım, iyi günlerim oldu burada. İyi futbolumuzla çok iyi bir ikinci devre yaşarız. Sezonu iyi şekilde tamamlarız, güzel bir şekilde veda etmek isterim" şeklinde ifadeler verdiğini de ayrıca aktardı.

Bild, Dortmund'un Ömer Toprak'ı geçen yaz kadrosuna katabilmek için çaba harcadığını, ama Rudi Völler'in aşırı bonservis ücreti talep etmesiyle bu transferin gerçekleşmediğini de yazdı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • hayrullah 7 yıl önce Şikayet Et
    Futboldan anladıgı ıcın bu rakam normal. Ama bızım ayda 1 trılyon alan fatıh terım bu adamı anlayamadı. zaten frank de boer n acıklaması cok yerınde. Terimden futbol nasıl oynanamaz onu ogrendım.
    Cevapla
  • yunus 7 yıl önce Şikayet Et
    Milli takıma çok katkı sunamadı, pek yararlı olamadı.
    Cevapla