Arda ayrılığın eşiğinde! Menajeri kulübe çağrıldı

Barcelona forması giyen Arda Turan'a Çin Ligi ekiplerinden Beijing Guoan'dan sansasyonel bir teklif geldi. İspanyol ekibi yıldız futbolcunun menajerini çağırdı.

Arda ayrılığın eşiğinde! Menajeri kulübe çağrıldı
Arda ayrılığın eşiğinde! Menajeri kulübe çağrıldı
GİRİŞ 29.12.2016 08:55 GÜNCELLEME 29.12.2016 12:14
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

İspanyol gazetesi Sport, Arda Turan için Çin Süper Ligi ekibi Beijing Guoan'ın Barcelona ve Türk futbolcu için cazip bir teklif hazırladığını yazdı.

Arda Turan'ın yakın arkadaşı Burak Yılmaz'ın da forma giydiği Beijing Guoan'ın Barcelona'ya 40 milyon euro teklif ettiği ileri sürüldü. Teklif karşısında şaşıran Barcelonalı yöneticilerin milli futbolcunun menajerini çağırarak konuyu masaya yatırdıkları iddia edildi.

15 MİLYON EURO MAAŞ

Sport gazetesi kapağında yer alan haberde, milli futbolcu Arda Turan'a yıllık 15 milyon euro maaş teklif edildiği yer aldı.



Geçtiğimiz günlerde İspanya'nın bir diğer önemli gazetesi El Mundo Deportivo, 29 yaşındaki yıldızın bu sezonki formu ile birlikte Çin ve Avrupa kulüpleri için cazip bir seçenek haline geldiğini yazmıştı.

Barcelona ile bu sezon 19 maça çıkan ve 11 gol, 7 asistlik performans sergileyen Arda Turan, Lionel Messi ve Luis Suarez'in ardından takımın en golcü 3. oyuncusu konumunda bulunuyor.

YORUMLAR 23
  • yusuf 7 yıl önce Şikayet Et
    arda durma hemen git 3 bilemedin 4 sene ya oynar ya oynamazsin parana bak"shanghai 5lisine sende gir"
    Cevapla
  • Ggg 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye ile Çin in yakinlasmasini istemeyen güçler bu transfere engel olur
    Cevapla
  • Haranın 7 yıl önce Şikayet Et
    Müthiş bir tespit pes doğrusu
    Cevapla
  • Mustafa A. 7 yıl önce Şikayet Et
    Arda bizim gururumuz. 19 maçta 11 gol azmı? İspanyol ligi Süper lige on çeker. Futboldan anlamayanlar lütfen bilmeden yorum yazmayın.
    Cevapla
  • Fenevli 7 yıl önce Şikayet Et
    niye zoruna gidiyor ki bu durum o takımda neymar gibi bir yıldız var ve arda ondan daha fazla gol atmış..nasıl bi zihniyete sahipsin pes
    Cevapla
  • Fenerli 7 yıl önce Şikayet Et
    İyide önemli olan golleri güçlü takımlara veya orta seviyeli takımlara atmak. Adı sanı duyulmayan takımlara CDR de atmak değil iyi oyunculuk veya şampiyonlar liginde hiç bir iddiası olmayan ve dünyanın %99 unun daha o takımdan bir oyuncuyu tanımayan bir takıma da atmak değildir. Ayrıca ligde ilk 10 da bile değil gol sıralamasında. Bizim gururumuz Mesut Özil'dir. Adam dünyanın en zor ligi EPL'de döktürüyor. Milli takım olayına gelirsek cılız bunu milli takıma almayız diyenler düşünsün Mesut kaç kere teklif gelmesini bekledi almadılar onu sonunda daha iyi imkanlardan ötürü Almanya milli takımını seçti.
    Cevapla
  • noname 7 yıl önce Şikayet Et
    Giderse kendini bitirir gitmez
    Cevapla
  • Ozan elazığ 7 yıl önce Şikayet Et
    Bence gitme arda kariyerini düsün kazanacagini kazandin çin taaaa dunyanin diyer ucu gerek yok ne yemekleri yiyilir hic yasanilmaz orda bence barcada kalirsan yerini daha saglam edersin akilli ol paranin pesinden kosma para senin pesinden koşsun ve koşuyorda
    Cevapla
  • Fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Fenerli buraya da maydanoz olmuş. Arda kaç maça ilk 11 başlamış kaçında sonradan girmiş aç bak. Ezik misin mübarek sürekli adamı kotuluyorsun. Sanki onun gibi 100 tane adam var yurtdışında bu seviyede oynayan. Seninki kedi ciğer meselesi belli ki.
    Cevapla
  • Fenerli 7 yıl önce Şikayet Et
    Yerini mi daha sağlam eder ? Yedek kulübesinden çıktığı yok ki doğru düzgün. Yaş 30 a merdiven dayamak üzere bir kaç sene sonra zaten gönderilecek şuan bile yedek takımda. Ne kariyeri yapacak orada. Gördük barcelona'yı Iniesta sırtlıyor resmen Iniesta olmayınca MSN bile bir hiç bunu gördük. Iniesta toparlıyor bu takımı Iniesta olmayınca barcelona la liga da dökülecek yıllar sonra bakarsınız bu yoruma demişti dersiniz.
    Cevapla
  • Benito 7 yıl önce Şikayet Et
    Super ya
    Cevapla
  • Arda Turan 7 yıl önce Şikayet Et
    Tamam abi haklisin dedigin gibi yapiyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle