Türkiye'deki binayı 28 milyona satın aldı

İngiltere'de Manchester City forması giyen İlkay Gündoğan, memleketi Balıkesir'de belediyenin satışa çıkardığı binayı 28 milyon liraya satın aldı.

GİRİŞ 21.12.2016 09:04 GÜNCELLEME 21.12.2016 16:18
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İlkay, boşaltılacak olan SGK binasının olduğu yere iş merkezi ya da konut yapabilecek.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan alınan SGK il binası satışa çıkarıldı. 

Binayı alan kişiyi, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur açıkladı. Uğur, İngiltere’nin Manchester City takımında oynayan Balıkesirli futbolcu İlkay Gündoğan’ın binayı 28 milyon liraya satın aldığını söyledi.

Habertürk'te yer alan habere göre, İhaleye başka katılan olmadığını belirten Uğur, “6 ay önce satışa çıkarılan SGK binasını 8.5 milyona Büyükşehir Belediyesi olarak aldık. Yeni SGK binası bakanlık tarafından Bursa yolu üzerinde tamamlanmak üzere. Biz de ihaleye çıkarak bakanlıktan satın aldığımız halihazırda SGK olarak hizmet veren binayı satışa çıkardık. Kim aldı? Balıkesirli hemşerimiz olan İlkay Gündoğan. 28 milyonu bastı. Kasamıza girdi para. Hem de Londra’da Manchester City’den aldığı transfer parasını gönderdi bize. Helal olsun çocuğa. Böyle de hemşerilerimiz var” dedi.

Ünlü futbolcunun satın aldığı binanın, yeni SGK binası biter bitmez 3-4 ay içinde boşaltılacağını belirten Uğur, “Satışa çıkardığımız bina planlarda konut ve ticaret alanı. İlkay Gündoğan da buraya iş merkezi ya da konut yapabilecek” dedi.

Gündoğan’ın Balıkesir’e her fırsatta destek olduğunu da ifade eden Uğur, “Mahalle ligi düzenledik. Geçen yıl Dortmund’ta oynarken, ilk üçe giren takımları İlkay Gündoğan davet etti ve orada misafir etti. Bu sefer de İlkay, Londra’da olduğu için ‘Manchester City maçına sizi götüreceğiz’ dedik. İlk 3’e giren takımları bu kez İngiltere’de ağırlayacak” dedi.

YORUMLAR 13
  • Hacioglu53 7 yıl önce Şikayet Et
    Her ne yaparsa yapsın sonuçta alman milli takımının formasını giyiyor bana servet verseler ay yıldızdan vazgecmem...
    Cevapla
  • İstanbul-18 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu milletin parası ile bu milletin topraklarında semirip bütün yatırımını Avrupa'da Amerika'da yapan sözde sanatçılara kapak olsun.
    Cevapla
  • Elazığlı 7 yıl önce Şikayet Et
    12 dönüm arazi şehir merkezinde.Hükümetimiz sağolsun türk parası da euro dolar karşısında eriyince adamın parası değer kazandı.9m euroya alacagı yeri 7,2m euroya aldı 1.8m euro kar.Burdan da kalkın deyin cok büyük paralar vavvv fakirleşiyoruz haberimiz yok.Adam burda vatanseverlik yapmamış parasını değerlendirmiş
    Cevapla
  • Barbar 7 yıl önce Şikayet Et
    Adam istediği yerden emlak satın alabilir ama kendi memleketini tercih etmiş. İlla zarar etmesi mi lazım? Senin paran olsa aynısını yapmazmısın?
    Cevapla
  • Barbar 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu çocuklara hain diyenler nerede şimdi?
    Cevapla
  • izmir 7 yıl önce Şikayet Et
    belediye 8.5 tirilyona almış neden 20 tirilyona satıyor yüksek değilmi
    Cevapla
  • Yusuf D. 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen hala trilyondamı kaldın? doğru yazsan bari.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle