Dünyaca ünlü yıldız Halep için isyan etti!

İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea'de forma giyen Brezilyalı futbolcu David Luiz, Halep'te yaşanan katliama sessiz kalmadı.

Dünyaca ünlü yıldız Halep için isyan etti!
Dünyaca ünlü yıldız Halep için isyan etti!
GİRİŞ 16.12.2016 17:59 GÜNCELLEME 16.12.2016 18:07
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Kişisel Instagram hesabından Halep'te öldürülen masum çocukların ve fotoğrafını paylaşan 29 yaşındaki futbolcu şu sözleri de paylaşımına ekledi:

"Halep'te devam eden katliama dünya sessiz kalıyor. İçimizdeki kutsal ruh sevgisiyle bu kötülüğü durduracaktır. Bütün dünya dua ile bir araya gelelim. Bu birlikteliğe ihtiyacımız var. İnsan hakları nerede? Suriye için dua edin, Halep için dua edin"

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 25
  • engn 7 yıl önce Şikayet Et
    dünya ünlüleri ( futbolcu, oyuncu vs.) harekete geçmeli bu katliama dur demeli . bizlerde hep bir ağızdan tüm gönlümüzle bu katliamın önüne geçmek için dua etmeli ve seferber olmalıyız. cumhurbaşkanımız liderimizin de arkasında olup duamızı hiç eksik etmemeliyiz . unutmayalım katledinlenler müslümanlar içim yanıyor, kanıyor . ALLAH (c.c) çok büyük.
    Cevapla
  • Erkan 7 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa'nın iki yüzlülüğü bu reis her zaman buna vurgu yaptı ölen çocuklar ve mazlumlar için dünya beşten büyük diyordu kimse umursamadı. Bu vahşeti gördüğün için teşekkür David
    Cevapla
  • hamdi 7 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sana vicdani olan bir insan daha katliama sessiz kalmadı ya oyuncular sarkicilar nerde milyon dolarlık hollywood yıldızları nerde türkiyede insan haklari ihlal ediliyor diyen ikiyuzluler suspuslar halepte yasananlara niye seslerini çikarmiyor lar
    Cevapla
  • şeriat 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah hidayet versin inşallah sana
    Cevapla
  • muhammed 7 yıl önce Şikayet Et
    Dünya halklarını harekete geçirmeliyiz. Ünlüler buna önayak olmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle