Shakhtar Donetsk hocasından Türkiye itirafı!

UEFA Avrupa Ligi'nde Konyaspor'u farklı geçen Shakhtar Donetsk'de teknik direktör Paulo Fonseca'dan Türkiye itirafı geldi.

Shakhtar Donetsk hocasından Türkiye itirafı!
Shakhtar Donetsk hocasından Türkiye itirafı!
GİRİŞ 25.11.2016 16:25 GÜNCELLEME 25.11.2016 16:26

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Konyaspor'u 4-0 yenen Shakhtar Donetsk'in Mozambikli teknik direktörü Paulo Fonseca, maçtan sonra çarpıcı açıklamalar yaptı. Fonseca, Türkiye'de çalışmakla ilgili konuşurken, Türkiye Ligi'nin çok iyi bir lig olduğunu belirtti.

Paulo Fonseca'nın açıklamaları şu şekilde...

''Öncelikle, buraya gelen taraftarlara teşekkür etmek istiyorum. Stadyum, harika bir atmosfere sahipti. Maçı ciddiye aldık, rakibe saygı duyuyorduk. Matematiksel olarak hala bir şansları vardı.''

''Türkiye'de çalışır mıyım? Şu an sadece Shakthar'ı düşünüyorum. Burada çok mutluyum. Shakthar'dan ayrılmayı hiç düşünmedim.'' Fonseca'ya ''Türkiye'den bir teklif aldınız mı?'' sorusu da soruldu. Fonseca'nın cevabı, Türk kulüplerinden henüz bir teklif gelmedi. Türkiye'nin çok zor bir lig olduğunu biliyorum. Çok güzel statları, harika taraftarları ve inanılmaz atmosferi var. Belki ileride gelmeyi düşünürüm ancak şu an Shakthar'da işler iyi durumda.'' şeklinde oldu. 

KAYNAK: SPORX