Bayern eski günlerini aratıyor!

Bayern Münih - Eintracht Frankfurt mücadelesi nefesleri kesti. Bundesliga'nın 7. haftasındaki karşılaşmada Bayern Münih, Frankfurt ile 2-2 berabere kaldı.

Bayern eski günlerini aratıyor!
Bayern eski günlerini aratıyor!
GİRİŞ 15.10.2016 18:40 GÜNCELLEME 15.10.2016 18:40

Bayern Münih ile Eintracht Frankfurt, Almanya Bundesliga'nın 7. hafta mücadelesinde karşı karşıya geldi. Commerzbank-Arena'da oynanan mücadele 2-2 sona erdi ve Bayern üst üste 2. hafta puan kaybı yaşamış oldu.

Bayern Münih, 10. dakikada sakatlıktan geri dönen Arjen Robben ile öne geçerken, Frankfurt 43. dakikada Huszti ile beraberliği yakaladı. Üstünlük için bastıran Bayern münih, 62. dakikada bu sezonun parlayan ismi Kimmich ile öne geçti ve 65. dakikada Huszti 2. sarı kartını görerek kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Bu dakikadan sonra rahat bir oyun oynayan Bayern Münih'i, 78. dakikada attığı golle Fabian şoke etti ve maçın da skorunu belirledi: 2-2.

Joshua Kimmich, oynadığı son 10 maçta 7 gol ve 1 asistlik bir performansa ulaşırken; Arjen Robben de Bundesliga'daki 79. golünü attı ve Almanya'da en çok gol atan Hollandalı oyuncu oldu.

Bu sonucun ardından Bayern Münih 7 maç sonunda 5 galibiyet ve 2 beraberlikle birlikte puanını 17 yaptı ve liderliğini sürdürdü. Frankfurt ise 11 puanda kaldı ve galibiyet hasreti 3 maça çıktı.

Bundesliga'nın 8. haftasında Bayern Münih evinde Mönchengladbach ile karşılaşacakken, Frankfurt ise deplasmanda Hamburg'a konuk olacak.