Mario Gomez'den müthiş Beşiktaş itiraf!

Mario Gomez eski takım arkadaşı Veli ile Almanya’da buluştu, Siyah-Beyaz mesajlar yolladı: Anladım ki, Beşiktaş’ta kalsam daha mutlu olurdum. Pişmanım!

Mario Gomez'den müthiş Beşiktaş itiraf!
Mario Gomez'den müthiş Beşiktaş itiraf!
GİRİŞ 05.10.2016 08:25 GÜNCELLEME 05.10.2016 11:05
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Belki 1 sezon kaldı ama şampiyonluğa yaptığı müthiş katkıyla Beşiktaş taraftarının zihninde çok iz bıraktı Mario Gomez...

Siyah-Beyazlı yönetim kalması için çok uğraştı ama olmadı. Karar vermesi aylar süren Alman golcü, soluğuWolfsburg’ta aldı.

Beşiktaş’ın hedeflerini sorgulayan, Şampiyonlar Ligi için ‘çok iyi bir kadro şart’ mesajları veren, buna rağmenAvrupa’da hiçbir organizasyonda olmayan bir ekibe gidenGomez, bu tercihinden bin pişman.

Geçtiğimiz günlerde eski takım arkadaşı Veli Kavlak ile Münih’te buluşan ve kelimenin tam anlamıyla dertleşen Alman futbolcu, tarihi itiraflarda bulundu.

YORUMLAR 8
  • Silencio 7 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş forması sana ağır gelmişti zaten. Gitmen iyi oldu. Dönmemen dileğiyle..
    Cevapla
  • fert 7 yıl önce Şikayet Et
    idi nahoy gomez
    Cevapla
  • bjk 7 yıl önce Şikayet Et
    Besiktasin gururu var.istemiyoruzzzzzzz
    Cevapla
  • Gurbeder 7 yıl önce Şikayet Et
    Beter ol. Şu yabancı futbolculara karşıyım gençler hariç. Kendilerini bişey sanıyorlar. Bizim gençlerimiźi adam gibi egiten olsa bunlar sonda sıfır kalır ama bizim ülkemizde kim dogru dürüst işini yapıyor ki.
    Cevapla
  • kivirma 7 yıl önce Şikayet Et
    Besiktasta iken super hedeflerin vardi hatta besiktasi kendi hedeflerine paralel isler yapmasini istedin. Wolfsburg da ne olmayi hedefledin onu anlamadik..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle