'Bir gün onun yüzünü dağıtacağım!'

Jose Mourinho, İngiltere kariyeri boyunca yıldızının bir türlü barışmadığı Arsene Wenger hakkındaki düşüncelerini gizlemedi.

'Bir gün onun yüzünü dağıtacağım!'
'Bir gün onun yüzünü dağıtacağım!'
GİRİŞ 23.09.2016 11:05 GÜNCELLEME 23.09.2016 11:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Jose Mourinho'nun 12 yıl önce Premier Lig'e gelmesinin ardından Portekizli teknik adamın en büyük rakiplerinden birisi Arsene Wenger oldu. Chelsea'nin başında çıktığı Arsenal maçlarında Fransız teknik adamla sürekli sürtüşme hâlinde olan ve saha kenarında itişmeye kadar tırmanan gerilimde, duygularını gizleyemeyen taraf olan Mourinho bu kez biyografisinde Wenger'e göndermede bulundu.

Ocak 2014'te Juan Mata'yı kulüpten yollamak isteyen Mourinho'nun neden böylesine harika bir yıldızı takımdan yollamak istediğini anlamadığını dile getiren Wenger, Portekizli teknik adamı fazlasıyla kızdırdı. Basın toplantısında Wenger'i ''başarısızlık uzmanı'' olarak niteleyen Mourinho'nun Fransız teknik adam hakkında çok daha ağır ifadeler kullandığı biyografisinde ortaya çıktı.

''Onu bir gün saha dışında bulacağım ve suratını dağıtacağım'' diyerek kızgınlığını dile getiren Mourinho, bu atışmanın birkaç gün ardından Wenger'in Arsenal'in başındaki 1000. maçında Kuzey Londra ekibini 6-0 yenerek Fransız menajerden hıncını çıkardı.

YORUMLAR 1
  • kesif 7 yıl önce Şikayet Et
    6-0 yenmek ağzını burnunu kırmaktan çok daha iyi bir hareket
    Cevapla