Arda'dan transfer itirafı! 'Teklif aldım'

Arda Turan, %100 Futbol'da Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay'ın sorularını yanıtlarken çok sayıda transfer teklifi aldığını söyledi.

Arda'dan transfer itirafı! 'Teklif aldım'
Arda'dan transfer itirafı! 'Teklif aldım'
GİRİŞ 16.09.2016 22:48 GÜNCELLEME 16.09.2016 22:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Her dönem çok sayıda transfer teklifi aldığını söyleyen Arda Turan, "Atletico Madrid'i tercih etmiştim. Çünkü Miguel Angel iyi bir dost her şeyden önce. İstanbul'a geldi defalarca dışarı yemeğe çıktık. O yüzden çok iyi dostluklar durduk. Yıllar sonra tekrar Atletico Madrid'in atağa geçtiği bir dönem oldu ve o dönemdeki önemli mimarlardan biri oldum. Beraber kupalar kazandık. Hatta benden sonra kupa yok. Başarı çok ama kupa yok. (Gülüyor) Bazen şakalaşıyoruz çocuklarla. Çok keyifli." diye konuştu.

"Barcelona'da oynarken kendimi görüyorum" diye hayal kuruyordum

Hedefinin her zaman Avrupa olduğunu ve bunu gerçekleştirdiğini söyleyen Arda Turan, Katalan ekibinde oynamadığı ilk 6 aylık süreçle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı, "%100'e 19 yaşındaki ilk röportajımda söylemiştim. "Hocam, Avrupa'ya gideceğim. Bazen dalıyorum, Pedro'yu yiyorum. Barcelona'da oynarken kendimi görüyorum" diye hayal kuruyorum ama bunları insanlara söyleyemiyorum. Bana "gizli profesyonel" diye bir espri yaparlar. Ama bunun için çok çalıştım. İdmanda sabah 10'da ama Barcelona'ya gelmişken hayatımda hiçbir şeyi eksik etmeyeyim. Ah keşke şöyle yapsaydım demeyeyim diye daha düzenli çalışıyorum. İlk yılın etkisi daha farklı. 6 yıl oynayamamak önemli bir oyuncu için önemli bir süre. 6 ay çok uzun bir süre. Hayatım boyunca hiç 6 ay oynamadığım bir süre olmadı. 19 yaşında başladım, o güne kadar her dakika oynadım. 6 ay oynayamamak ki o dönemin şöyle güzel bir tarafı vardır. O dönemde rakipler hiçbir zaman tam hazır değildir. Siz büyük takımdasınız. Gol atmak, asist yapmak, oyunun içine girmek için daha önemli dönemler. Aralık'tan sonra başlayınca direk çeyrek finallerden başlıyorsunuz."

YORUMLAR 1
  • mechul 7 yıl önce Şikayet Et
    arda kardeşim devam böyle sen bildiğin yolda devam et gerisini boşver fatih terimi kafaya takma sen herkes kendini iyi biliyor
    Cevapla