Samir Nasri resmen Sevilla'da

Beşiktaş ile uzun bir transfer görüşmesi yaşayan ancak Sevilla'nın teklifi sonrası karar değiştiren Samir Nasri imza için İspanya'da...

Samir Nasri resmen Sevilla'da
Samir Nasri resmen Sevilla'da
GİRİŞ 31.08.2016 12:38 GÜNCELLEME 31.08.2016 16:37

İspanyol ve Fransız basınında çıkan haberlere göre Sevilla, Fransız oyuncuyu satın alma opsiyonlu 1 yıllığına kiraladı. Manchester City ile yüksek maaşlı sözleşmesi olan Nasri'nin bu sezonki maaşının büyük bir kısmını ödemeyi kabul eden Sevilla bu tansfer ile Schalke'ye giden Ukraynalı yıldız Konoplyanka'nın yerini doldurmuş oldu.

BONY STOKE CİTY'DE 

Adı transfer döneminde hem Beşiktaş hem de Galatasaray ile anılan Manchester Cityli forvet oyuncusu Wilfried Bony Stoke City ile anlaştı. 2015 yılında 25 milyon sterlin karşılığı Manchester City'e transfer olan Fildişi Sahilli oyuncu yeni teknik adam Guardiola'nın bu seneki kadrosunda yer almayacak isimlerdendi.

CHELSEA'DE HEDEF DAVİD LUİZ

Chelsea bir dönem formasını giyen ve 35 milyon sterlin karşılığı PSG'ye sattığı Brezilyalı yıdız David Luiz'i geri getirme çalışmlarına başladı.Transferin son gününde yoğun bir Luiz mesaisi harcayan Chelsea'nin sonuça varıp varamayacağı merak konusu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL