Emre Mor'un bonservis bedeli belli oldu

Emre Mor'un bonservis bedelini Danimarka basını açıkladı.

Emre Mor'un bonservis bedeli belli oldu
Emre Mor'un bonservis bedeli belli oldu
GİRİŞ 04.06.2016 17:36 GÜNCELLEME 04.06.2016 17:36
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

A Mili Takım'ın yeni yıldızı Emre Mor gündemdeki yerini koruyor. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan futbolcu için Danimarka basını önemli bir haber kaleme aldı.

Liverpool'un da transfer etmek istediği oyuncuya İngilizlerin bonuslarla birlikte 7 milyon euro teklif ettiğini aktaran Danimarka Televizyonu TV2, oyuncu için Nordsjaelland kulübünün 12 milyon euro civarında bir bonservis bedeli istediğini öne sürdü.

Türk Milli Takımı'nda gösterdiği performansla dev kulüplerin listesine giren 18 yaşındaki futbolcunun büyük olasılıkla Danimarka'dan ayrılacağını belirten TV2 kanalı, yeni adresinin Liverpool olabileceğini ancak bu transferin Euro 2016'dan sonra gerçekleşebileceğini aktardı.

Menajeri de konuştu

Liverpool'un ilgisini doğrulayan Özcan 'oyuncunun bonservisi sene başında çok uyguna alınabilirdi. Ancak gösterdiği performanstan sonra kulübü de ondan para kazanmak istiyor' dedi. Emre'nin gelecek vaadeden bir futbolcu olduğunu ifade eden Özcan, 'onun için en doğru kararı vereceğiz' dedi.

YORUMLAR 5
  • Servet AZiM 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizim basinin huyudur patlayincaya kadar ufler.
    Cevapla
  • kurtuluşa cevap 7 yıl önce Şikayet Et
    Muhammed demir gibi mi parlayacak Beşiktaş'ta ?
    Cevapla
  • Alpacino 7 yıl önce Şikayet Et
    12 milyon euro etmez bu cocuk,kendi liginde kac golu var ,ne kadar ne yapmis, her zamanki gibi basinin sisirmesi..Euro 2016 dan sonra fiyati dusecektir.
    Cevapla
  • Bir Dost 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyeye getiripte yazık etmeyin, bırakın avrupada top koştursun. O bize milli takımda çok lazım olacak. burada yıpranmasın.
    Cevapla
  • kurtulus46 7 yıl önce Şikayet Et
    ingilterede Türklerin parladığını hiç hatırlıyor musun? Oraya giderse baskıdan ilk18 e bile almaz teknik direktör. Fenere gidenlerin hali ortada Galatanın amacı yok. Beşiktaşta hiç olmazsa ilk 18 e girer ilerde de yıldızını daha da parlatma şansı bulur.
    Cevapla