PSG'de İbrahimovic'in yerine o geliyor!

Lyon'da forma giyen Alexandre Lacazette'in Paris-Saint-Germain'e transfer olabileceği iddiası Fransız futbol gündemine bomba gibi düştü.

PSG'de İbrahimovic'in yerine o geliyor!
PSG'de İbrahimovic'in yerine o geliyor!
GİRİŞ 20.05.2016 13:04 GÜNCELLEME 20.05.2016 13:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

24 yaşındaki Alexandre Lacazette'in kardeşi Benoit Lacazette, Le Parisien'e yaptığı açıklamada, "Paris, geçen yıl Alexandre Lacazette ile ilgilendi. Zlatan'ın ayrılmasının ardından tekrar forvet almak istiyorlar. Alexandre'nin Paris'e transfer imkansız değil ama kesin de değil. Kapalı kapılar ardında görüşmeler olmuyor ama biz bir fırsat arıyoruz." ifadelerini kullandı.

Alexandre'nin menajerliğini de yürüten kardeşi Benoit Lacazette, "Lyon, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Bu ay içerisinde kim Alexandre Lacazette ile ilgileniyorsa teklifini yapmalı. Fakat, Alexandre kesin olarak ayrılmak istiyor gibi bir durum söz konusu değil. Ancak, Fransa'daki hedeflerini de yerine getirdi." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

Lyon altyapısından yetişen Alexandre Lacazette, bir önceki sezonu gol kralı olarak kapattıktan sonra bu sezon forma giydiği 34 Ligue 1 maçında 21 gol atmayı başardı.

YORUMLAR 1
  • Kerem 7 yıl önce Şikayet Et
    Siradan biri ibranin ceyregi etmez
    Cevapla