Arda Turan takipçisini tehdit etti!

Arda Turan, Instagram hesabında bir takipçisiyle önce tartıştı, sonra yorumlarını sildi.

Arda Turan takipçisini tehdit etti!
Arda Turan takipçisini tehdit etti!
GİRİŞ 11.05.2016 09:45 GÜNCELLEME 11.05.2016 09:48
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Barcelona'da forma giyen Arda Turan, Instagram hesabında bir takipçisiyle tartıştı.

Son haftalarda performansı nedeniyle acımasızca eleştirilen milli yıldız, bazı haber siteleri tarafından yılın en kötü ilk 11'ine alındı.

Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşan Arda Turan'a, takipçilerinden de tepki geldi.

Bir kullanıcının "Reklam yıldızlıklarından arta kalan zamanlarında futbolunu geliştirmeye çabalamanı tavsiye ederim. La Liga sezonunun en kötü 11'ine girerek ülkemizi yine gururlandırdın. Hayat sana güzel şova devam" yazmasına sinirlenen Arda, S. S. isimli kişiyi tehdit etti.

Yıldız futbolcu yaşanan tartışmanın ardından attığı yorumları silerken atışma yaşadığı kişi Twitter hesabından tehdit içeren yorumları paylaştı.

İşte o tartışmanın ekran görüntüleri;

YORUMLAR 17
  • kahtali 7 yıl önce Şikayet Et
    bu konuda yorum yapmak dogru olmaz ama benim dusuncem su ki arda yi sozde elestiri adi altinda tahrik yapan arkadasin maksadi ardayi tahrik etmek kim la liga nin en kotu onbirinde olmak ister arda da istemezdi tabi ve o adamin ustune cok gdiyor ispanyol medyasi ardanin piskolojisini dusunun bide kendini bilmez biri butun bunlarin ustune destekleyecegine tahrik ederse kim olsa aynisini soylerdi hatta arda az bile soylemis iyi gunde herkes dost olur onemli olan boyle gublerde destek olmak ama yazik ki insanimiz bunu hala kavrayamamis
    Cevapla
  • Çirkinolmuşarda 7 yıl önce Şikayet Et
    Tek kelime ile arda ya bu tavır yakışmamış sabırlı ve elinden geldiğince kendi işine odaklanması gerekiyor
    Cevapla
  • Reis 7 yıl önce Şikayet Et
    Kimsenin hayatı kimseyi bağlamaz o adam barcelona ya transfer olurken sana mı sordu hayır sen mi geçimini sağladın bugünlere gelmesinde hayır ozaman niye biz Türkler başkasının hayatıyla bu kadar ilgileniyoruz bişey söylüyüm mü okadar boş işlerle uğraşıyoz ki kendimize sıra gelmiyor.
    Cevapla
  • ARDA TURAN 7 yıl önce Şikayet Et
    Demek öyle yorumlara bak siz görürsünüz hepinizi bulacağım, dediğimi yaparım ben!!!
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Hketmemis arkadasim elestirmis ardayi severdim normalde hayatiyla yaptiklariyla hep gundem top oynasin top. Kapat kullanma yada sadece arkadaslarini ekle eger hayranlarin sevenlerin overek ayaklarin yerden kesiliyorsa elestirilirkende eyw diyecek saygi duyacaksin sen kimsin bulucam gostericem. Ayip ayip muz cumhuriyetinde yasamiyoruz. Terbiyeye davet ediyorum. Saygilar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle