Pepe: Cezasını ağır ödedik

Real Madrid'in Portekizli savunmacısı, Wolsburg'a 2-0 kaybettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Pepe: Cezasını ağır ödedik
Pepe: Cezasını ağır ödedik
GİRİŞ 07.04.2016 02:25 GÜNCELLEME 07.04.2016 02:25

Ricardo Rodriguez ve Maximilian Arnold'un golleriyle Wolfsburg'a karşı Almanya'da UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında 2-0 mağlup olan Real Madrid'de Portekizli veteran savunmacı Pepe, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Yayıncı kuruluşa konuşan Pepe, "Bu maçı, bu şekilde kaybetmiş olmak üzücü. Fakat, tüm takım olarak biliyoruz ki biz bu sonucu geri çevirebiliriz. Bu elemedeki maçlardan sadece biriydi." yorumunu yaptı.

Maç ile ilgili de görüşünü paylaşan tecrübeli savunmacı, "Çok kötü bir ilk 20 dakika oynadık ve onlar da avantajı bu bölümde sağladı. Sonrasında gol fırsatları bulduk ama değerlendiremedik. Rakibimizi aldığı sonuçtan ötürü kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Kontraataklarda iyi bir takım olduklarını ancak böyle bir oyun fırsatının ellerine geçmediğini söyleyen Pepe, "2-0'dan sonra takım olarak oyunu tekrar kontrol edebildik ama bunun cezasını ağır ödedik. Biz bir takımız, birlikte kazanır, birlikte kaybederiz. Hepimiz inanıyoruz ki, elimizden gelenin tamamını verirsek bu sonucu tersine çevirip tur atlayabiliriz." diyerek sözlerini noktaladı.