İspanyol basınından Arda Turan'a ağır eleştiri!

İspanyol basınında El Clasico'nun yansımaları devam ederken, 74. dakikada oyuna giren Arda Turan da eleştiri oklarının hedefindeydi.

İspanyol basınından Arda Turan'a ağır eleştiri!
İspanyol basınından Arda Turan'a ağır eleştiri!
GİRİŞ 03.04.2016 15:44 GÜNCELLEME 03.04.2016 16:48
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

İspanyol basını, İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 31. haftasında oynanan ve Real Madrid'in deplasmanda Barcelona'yı 2-1 yendiği El Clasico ile ilgili verdiği haberlerde Barcelona'yı eleştirirken, teknik direktör Zinedine Zidane yönetimindeki Real Madrid'i övdü.

Real Madrid'in takım ruhunu bu sezon ilk defa sahaya yansıttığını başlığa çıkaran El Pais ve El Mundo gazeteleri, eflatun-beyazlı takımın pes etmediği ve geriden gelerek Barça'nın yenilmezlik unvanı sonlandırdığı görüşüne yer verdi.

Arda'ya eleştiri

İspanyol basınında Arda Turan ile ilgili yapılan değerlendirmelerde de Türk futbolcuya bu sezonki en kötü not verildi. Marca, "Oyuna girdiği an Barcelona'nın maçtan koptuğu an oldu. Bu denk mi geldi yoksa gelmedi mi bilinmez ama Türk futbolcu Rakitic'in yaptığından daha iyisini yapmak için hiçbir işe yaramadı." diye yazdı.

"Arda oynadı mı? Oyuna girişi büyük bir yanlıştı"

Sport, "Arda oynadı mı? Oyuna girişi büyük bir yanlıştı. Orta saha çok zayıf kaldı ve Madrid, Barça'nın üzerinden geçti", El Mundo Deportivo da "Arda tanınmayacak haldeydi. Rakitic'in yerine oyuna girdi top ve maç Real Madrid'de kaldı. Hücumda sahada kendine bir yer bulamadı ve defansa daha az yardım etti" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 38
  • helegel 8 yıl önce Şikayet Et
    yolun sonu acaba..?
    Cevapla
  • devleti osmaniye 8 yıl önce Şikayet Et
    türk düşmanlığı yine iş başında
    Cevapla
  • Abdullah 8 yıl önce Şikayet Et
    ardada'ya yapılan psikolojik baskıya millet olarak sahip çıkalım milli ve dini açıklamalardan sonra futbolumuza baskı yapıyorlar arda onlara adamlığı öğret
    Cevapla
  • suat 8 yıl önce Şikayet Et
    Reklamlara odaklandığı kadar futboluna odaklansın. Ayrıca bizim Türk firmaları Arda'dan nefret ettirecek milleti yeminle. Yakında bebek bezi reklamında da oynatacaklar neredeyse.
    Cevapla
  • ... 8 yıl önce Şikayet Et
    İyi güzelde arda oyuna girmedenn zaten rakip 2. Golu atmişti ve 10 kişi kalmişti fatura ardayamı patladi
    Cevapla
  • ... 8 yıl önce Şikayet Et
    hangi maça baktın sen :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle