Luis Enrique'den Arda'yı üzecek açıklama!

Ivan Rakitic - Arda Turan değişikliğinden sonra Barcelona'nın oyununun bozulduğu görüşüne Luis Enrique katılmadı.

Luis Enrique'den Arda'yı üzecek açıklama!
Luis Enrique'den Arda'yı üzecek açıklama!
GİRİŞ 03.04.2016 10:00 GÜNCELLEME 03.04.2016 10:05
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, Ivan Rakitic - Arda Turan değişikliğinden sonra takımın bozulduğu yönündeki eleştiriye cevap verdi.

Bu görüşe katılmadığını bildiren İspanyol çalıştırıcı, "Ivan Rakitic'in kartı vardı ve risk taşıyordu. Arda, oyuna girdikten sonra daha fazlasını verebilirdi. Onun için şanssız bir maçtı çünkü oyuna girdiği andan itibaren acayip bir maç olmaya başladı." dedi.

Mağlubiyet için bahanelere sığınmayacağını söyleyen başarılı çalıştırıcı, bu yenilgiyi unuttuğunu ve Şampiyonlar Ligi'ndeki maça odaklanacaklarını söyledi. 

YORUMLAR 12
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    avrupalilar hep bir günah kecisi aramaya üzerlerine yoktur,fakat hep söyledim,basinimiz bu futbolcuyu bosbosuna cok pofpofladilar,üzgünüm ama avrupada oynayabilecek kapasitede degil,cok sürmez türkiyeye döner.
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Arda yedek hep seneye gelir.
    Cevapla
  • mkoksoy 8 yıl önce Şikayet Et
    Arda girer girmez Real Madrid'in 1 oyuncu ejsilmesini sağlamıştır. Barcelona dün takım olarak kötüydü. Özellikle öndeki o süper 3 lü hiçbir varlık gösteremedi.
    Cevapla
  • TALHA 8 yıl önce Şikayet Et
    Arda cım çık gel kurtul ordan,seni çekemiyorlar Türk olduğun için,gel vaktine yazık etme,senin gibi bir yeteneği harcıyorlar çık kurtul ordan,barcelona sana yarar değil zarardır
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    macı izlemediniz herhalde barca takım olarak kötüydü onca futbolcunun içinde arda yı eleştirmek komik olur suarez boş kaleye atamadı Arda napsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle