Salih Uçan'dan 'dönüş' açıklaması

Fenerbahçe'nin Roma'da kiralık olarak forma giyen genç yıldızı Salih Uçan, kritik açıklamalar yaptı.

Salih Uçan'dan 'dönüş' açıklaması
Salih Uçan'dan 'dönüş' açıklaması
GİRİŞ 24.03.2016 01:58 GÜNCELLEME 24.03.2016 01:58

Ümit Milli Futbol Takımı, 29 Mart Salı günü Slovakya U21 Takımı ile Myjava'da yapacağı 2017 U21 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçının hazırlığı için Antalya'da kampında ilk antrenmanını yaptı. Teknik Direktör Abdullah Ercan yönetimindeki antrenmanda ay yıldızlılar koşu, ısınma hareketlerinin ardından top kapma ve pas çalışması yaptı.

Futbolcular antrenmanın ikinci bölümünde de taktik maç oynadı. Taktik maçta teknik direktör Ercan, oyunu sık sık durdurarak, oyuncularını uyardı. Antrenman şut çalışmasıyla sona erdi. Antrenman sonunda AS Roma'da forma giyen Salih Uçan, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

A MİLLİ TAKIM HEDEFİ

Slovakya'nın bir maç fazlasıyla grupta lider olduğunu anlatan Salih Uçan, ''Daha önce Slovakya ile oynamadık. Deplasmanda rakibimizle ilk maçımız olacak. Kolay bir maç olmayacak. Kazanıp, grupta maç avantajıyla puanımızı iyi yere getirmek istiyoruz. Slovakya'yı yenersek, 9 puana çıkacağız. Önemli bir puana ulaşacağız'' dedi.

EURO 2016'da A Milli Takım forması giymek istediğini de dile getiren Salih Uçan, ''İnşallah burada iyi oynadığım takdirde hocamız da bilgi alıyordur. Tabii ki gitmek istiyorum'' dedi.

''FENERBAHÇE'YE GELİŞİM MAYIS'TA BELLİ OLACAK''

Sezon sonunda Roma'dan Fenerbahçe'ye döneceği yönündeki söylemlere ilişkin ise Salih Uçan, ''Şu an belirlenmiş bir şey yok. Halen orada kiralığım. Kontratımda belirli miktar var. Roma öderse, orada devam edeceğim. Fenerbahçe'yle de 2018 yılına kadar kontratım var. Mayıs ayında belli olacak, her şeyin hayırlısı diyelim'' diye konuştu.

''BEŞİKTAŞ AVANTAJLI''

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını da değerlendiren Salih Uçan, ''Beşiktaş şu an için avantajlı görünüyor. Ancak Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını diliyorum'' dedi.