Barcelona aradığı yıldızı Rennes'te buldu!

Barcelona, Ligue 1 ekiplerinden Rennes'de forma giyen Ousmane Dembele'yi transfer etmek için harekete geçti.

Barcelona aradığı yıldızı Rennes'te buldu!
Barcelona aradığı yıldızı Rennes'te buldu!
GİRİŞ 07.03.2016 16:29 GÜNCELLEME 07.03.2016 16:29

Sport'ta yer alan habere göre Katalan ekibi Ousmane Dembele'nin gelişimini 2 yıldır takip ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu sportif direktör Robert Fernandez ve Urbano Ortega'nın da canlı izlediği Fransız futbolcu için Barcelona'nın yakın zamanda resmi girişimlere başlaması artık an meselesi.

Haberin detayında Barcelona'nın ilk planının Dembele'yi transfer edip daha sonra başka bir takıma kiralamak olduğu, ancak genç yıldızın bu sezon gösterdiği performanstan dolayı taliplerinin artmış olmasının Katalan devini farklı bir plana ittiğine yer verildi. Barcelona bu transferde mutlu sona ulaşırsa genç yıldızı başka bir takıma kiralamadan a takıma monte edecek.

Öte yandan Liverpool, Manchester City, Chelsea ve Atletico Madrid'in de ilgilendiği bilinen Fransız futbolcu için Barcelona'nın 10 milyon Euro bonservis bedeli ödemesi halinde bu transferi tamamlayabileceği vurgulandı.

DEMBELE: BARCELONA'DA OYNAMAK RÜYA GİBİ

Genç yıldız ise Barcelona'nın kendisini transfer etmek istediğinin sorulması üzerine "Barcelona'da oynamak rüya gibi. İspanya Ligi oldukça çekişmeli. Bundesliga'yı da beğeniyorum çünkü ofansif futbol oynanıyor. Neymar ve Messi'nin oynadığı futbol beni etkiliyor, maçlarını izliyorum ve onların yaptıklarını antrenmanlarda denemeye çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL