Van Gaal'den Mata itirafı! 'Tam çıkaracaktım...'

Manchester United Menajeri Louis van Gaal, Watford'u Old Trafford'da 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Van Gaal'den Mata itirafı! 'Tam çıkaracaktım...'
Van Gaal'den Mata itirafı! 'Tam çıkaracaktım...'
GİRİŞ 03.03.2016 11:06 GÜNCELLEME 03.03.2016 11:06

Mata'yı değiştirmeyi düşünürken İspanyol oyuncunun gol attığını itiraf eden Van Gaal, "Ander Herrera ile birlikte Mata ikilisinin sahada olmasından ötürü şüphelerim vardı. Herrera'yı değiştirmek istedim ancak Mata'nın sakatlandığını gördüm. Konuştuk ve Mata, iyi olduğunu ve kalmak istediğini söyledi. Onun sahada kalmasına izin verdiğim için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

"Bize göre iki kat daha iyi durumdaydılar"

90 dakikayı değerlendiren Hollandalı antrenör, "Çok fiziksel bir maç oynadık. Watford'un ne kadar diri olduğunu görmüşsünüzdür. Bize göre iki kat daha iyi durumdaydılar. Onlarla mücadeleden kaçmadıkları için oyuncularıma müteşşekirim." dedi.

"Ligde herkes herkese kaybeder halde"

Ligdeki son 10 hafta ile ilgili konuşan Van Gaal, "Sunderland'e kaybettikten sonra ağır eleştiriler aldık. Şu an takımım daha farklı durumda değil. Ligde herkes herkese kaybeder halde. Üstüste 4 maç kazandık ve herkes geleceğe daha umutla bakıyor ama küçük bir rotasyonumuz ve dolu dolu programımız var. Zor olacak." diyerek sözlerini noktaladı.