Napoli'ye şampiyonluk yolunda darbe

Seri A'nın 27. haftasının kapanış maçında Napoli, Fiorentina ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak, şampiyonluk yarışında ağır yara aldı.

Napoli'ye şampiyonluk yolunda darbe
Napoli'ye şampiyonluk yolunda darbe
GİRİŞ 01.03.2016 01:13 GÜNCELLEME 01.03.2016 01:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Floransa’daki Artemio Franchi Stadı’nda üst basamaklarda yer alan iddialı iki ekibin mücadelesi hızlı başladı ve goller peş peşe geldi. Maçın 6. dakikasında ev sahibi Fiorentina, Alonso ile öne geçerken, konuk ekipten bu gole yanıt gecikmedi ve Arjantinli golcü Gonzalo Higuain durumu eşitledi. 

Karşılaşmada başka gol olmayınca ligin üst sıralarındaki iki takım da birer puanla yetinmek durumunda kaldı. Napoli 58 puanla ikinci, Fiorentina da 53 puanla 4. sırada yer aldı. 

Bu sonuçla Napoli üstü ste 3. maçından da galibiyet alamadı ve 3 hafta önce liderlik koltuğunu devrettiği Juventus ile arasındaki puan farkı açıldı. Lider Juventus, bu hafta evinde konuk ettiği Inter’i 2-0 ile geçerek puanını 61’e yükseltti. Juventus, en yakın takipçisi Napoli’nin bu akşam puan kaybı yaşamasıyla aradaki puan farkını da 3’e çıkardı. 

Serie A’da gol krallığı yarışında da Napoli’nin Arjantinli golcüsü Higuain, bugün attığı golle, gol sayısını 24’e yükseltti ve açık ara liderliğini sürdürdü. Higuain’i, Juventus’ta forma giyen vatandaşı Paulo Dybala 13 golle ikinci sıradan takip etti. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • erhan türüdü 8 yıl önce Şikayet Et
    şampiyon juventus
    Cevapla