Colin Kazım Richards ortada kaldı

Feyenoord’da 1 Şubat Pazartesi gününe kadar kadro dışı bırakılan Colin Kazım Richards’dan kendisine kulüp bulması istendi.

Colin Kazım Richards ortada kaldı
Colin Kazım Richards ortada kaldı
GİRİŞ 22.01.2016 16:40 GÜNCELLEME 22.01.2016 16:49

Hollanda Birinci Futbol Ligi (Eredivisie) ekiplerinden Feyenoord’da 1 Şubat Pazartesi gününe kadar kadro dışı bırakılan Colin Kazım Richards’dan kendisine kulüp bulması istendi.

Hafta sonu oynayacakları AZ Alkmaar maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında Kazım’la ilgili değerlendirmede bulunan Feyenoord Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, "Her iki taraf için de en iyi çözüm Kazım’ın başka bir kulübe gitmesi" dedi.

Geçen haftadan bu yana Kazım ile herhangi irtibatı olmadığını belirten Van Bronckhorst, bundan sonra da görüşmeyi düşünmediğini dile getirdi.

Hakkında haber yapan Hollandalı bir gazeteciyi tehdit ettiği gerekçesiyle 18 Ocak'ta kadro dışı bırakılan Kazım, bu nedenle takımla antrenmanlara çıkmıyordu.

Kazım, geçen sezon Bursaspor’dan kiralık olarak transfer olduğu Feyenoord ile daha sonra 2 senelik sözleşme imzalamıştı.

Michiel Kramer’in transferinden sonra fazla forma şansı bulamayan milli oyuncu, ikinci yarısı yeni başlayan Eredivisie’de bu sezon 4’ü ilk 11 olmak üzere oynadığı 11 maçta sadece bir gol atabildi.

Kazım, geçen sezon ise forma giydiği 29 maçta 12 kaydetmişti.