Roberto Carlos: Gelirsem Neymar'ı da getiririm

Real Madrid'de oynadığı 11 sezonda adını kulüp tarihine altın harflerle yazdıran Roberto Carlos, eski takımına mesaj gönderdi.

Roberto Carlos: Gelirsem Neymar'ı da getiririm
Roberto Carlos: Gelirsem Neymar'ı da getiririm
GİRİŞ 13.01.2016 08:49 GÜNCELLEME 13.01.2016 08:49

İspanyol ekonomi televizyonu Intereconomia'da yayınlanan Punto Pelota programda beklentileriyle ilgili konuşan Carlos, "Real Madrid yönetimiyle konuştum. Onlara yeniden Zidane'la birlikte çalışmak istediğimi söyledim" dedi.

Anzhi Mahaçkala takımında menajer oyuncu olarak görev aldıktan sonra ilk teknik direktör deneyimini Sivasspor'da yaşayan, daha sonra sırasıyla Akhisar Belediyespor ve Hindistan'ın Delhi Dynamos takımlarını çalıştıran 42 yaşındaki teknik adam, Real Madrid'de görev almanın kendisi için bir onur olacağını vurgularken, "Kulüpte ne yapabileceğime dair bir görüşme yaptık. Şu anda bir kaç gün boşum ve Cuma günü kulüpteki geleceğimle ilgili karar verilir" diye konuştu.

"Zidane'dan bir şeyler öğrenmek istiyorum"

Sportif Direktör olarak görev almanın zor olacağını kaydeden Roberto Carlos, "Zinedine Zidane'dan bir şeyler öğrenmek ve ona antrenmanda yardımcı olmak istiyorum. Zidane'ın Madrid'i eski çalıştırıcısına göre tamanen farklı gidiyor. Her zaman daha iyi olacaktır. Zidane, soyunma odasında da bir lider. Teknik direktörün oyuncularla arkadaş gibi olması gerekir. Rafa Benitez'le bu tür bir etkileşim yoktu" ifadelerini kullandı.

"Neymar'ı Madrid'e getirebilirim"

Roberto Carlos, olası dönüşüyle ilgili Barcelona'yı da ilgilendiren açıklamalar yaptı. Carlos, vatandaşının henüz çok genç olduğuna vurgu yaparken, "Messi ve Ronaldo ile yarışması zordu. Ancak gelecek sezon Altın Top'u kazanabilecek yetenekte. Eğer başkan, kulüpte çalışmama izin verirse, Neymar'ı Madrid'e getirebilirim" dedi.

KAYNAK: NTVSPOR