Felipe Melo Inter'i yaktı!

İtalya Serie A'nın 17. haftasında Inter ile Lazio karşı karşıya geldi. Mücadelede kırmızı kart gören Melo, bir de penaltı yaptırdı.

GİRİŞ 21.12.2015 09:13 GÜNCELLEME 21.12.2015 17:56
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İtalya Serie A'nın 17. haftasında Inter, evinde Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lazio ile karşılaştı. Giuseppe Meazza Stadı'nda oynanan ve Felipe Melo'nun damga vurduğu mücadeleyi Lazio 2-1 kazandı ve zirvedeki Inter'e büyük darbe vurdu.

Lazio, maçın 5. dakikasında Candreva ile öne geçti ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Inter'de 61. dakikada Icardi beraberliği getiren isim oldu. Ne olduysa son 5 dakikada oldu.

Felipe Melo ceza alanı içinde Milinkovic'e yaptığı hareketin ardından Lazio'ya 86. dakikada penaltı kazandırdı. Candreva'nın kullandığı penaltıda Handanovic güzel bir kurtarış yaptı, ancak Candreva dönen topu tamamladı ve takımını öne geçirdi. Galatasaray'ın eski yıldızı Melo, 90. dakikada da rakibine attığı tekmenin ardından kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Bunun ardından 90+3. dakikada da Lazio'da Milinkovic, ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışında kaldı ve iki takım maçı 10'ar kişi tamamladı.

 

YORUMLAR 14
  • Ali Can 8 yıl önce Şikayet Et
    Yine mi Melo şaşırmadık şımarık kendini beğenmiş... Orada iyi bir ceza alır en az 10 maç men+idari para cezası ... vs vs.
    Cevapla
  • alperen007 8 yıl önce Şikayet Et
    meloyu sahip cikan gs taraftari melonun askerleri diye bagiran sizlerdiniz alin soze melo
    Cevapla
  • alparslan 8 yıl önce Şikayet Et
    meloyu kimse kollamadi hakemlerimiz korkaklar bir sonraki maca xikamama korkusu . odlek hakemlerimizle bu lig gitmez. hepsi vasat rezil rusvalar . NANI ye yapilan faulleri gordukce hakemlerimizin ne kadar karektersiz oldugunu hatirliyorum.
    Cevapla
  • Mesut 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı Futbolda Men etmeleri Lazım
    Cevapla
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    İtalya Türkiye değil? adamı işte böyle yaparlar!.:).
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle