Manchester United çıldırdı! 400 milyon euro

İngiliz basınına göre, Manchester United'ın gözü Messi, Neymar, Suarez üçlüsünden en az birinde. Hazırda tutulan bütçe ise 400 milyon euro.

Manchester United çıldırdı! 400 milyon euro
Manchester United çıldırdı! 400 milyon euro
GİRİŞ 05.12.2015 12:35 GÜNCELLEME 05.12.2015 12:36

İngilizler'in dünya devi kulübü Manchester United'ın, Barcelona'nın süperstar üçlüsü Lionel Messi, Neymar ve Luis Suarez'den en az 1'ini transfer edebilmek için büyük bir transfer bütçesi ayırdığı iddia edildi.

Sun ve Telegraph'ta yer alan haberlere göre; Manchester United'ın bu transferler için 400 milyon euroluk bir bütçeyi hazırda tuttuğu kaydedildi. United'ın öncelikli hedeflerinin Messi veya Neymar'dan biri olduğunun altı çizildi. İngiliz devinin, senede 700 milyon euronun üzerinde bir gelirinin olduğu ve bu 2 transferi aynı anda yapabilecek dünyadaki nadir kulüplerden biri olduğu hatırlatıldı.

Bu ilginç iddia ile ilgili olarak Barcelona kulübünün eski başkanı Joan Laporta'dan 'destekleyici' bir yorum geldi. Laporta; "Neymar kulüpten ayrılabilir. Kulübün ekonomik durumu hiç iyi değil. Şimdiki başkan, muhasebe kayıtlarına bakınca elden futbolcu çıkarması gerektiğini görecek" dedi.

Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu ise hiçbir koşul ve teklifte Messi, Neymar ve Suarez üçlüsünden birini dahi satmayacağını açıklamıştı.