Serdar Taşçı, Beşiktaş'a doğru!

Spartak Moskova'nın Türk kökenli Alman stoperi Serdar Taşçı, yaşanan olaylar nedeniyle Moskova'da sokağa bile çıkmakta zorlandığını söyledi.

Serdar Taşçı, Beşiktaş'a doğru!
Serdar Taşçı, Beşiktaş'a doğru!
GİRİŞ 04.12.2015 16:14 GÜNCELLEME 04.12.2015 21:24
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta Serdar Taşçı sesleri yeniden yükselmeye başladı... Teknik direktör Şenol Güneş'in, "Devre arasında bir stoper almamız gerekiyor" raporu üzerine çalışmalarını hızlandıran yönetim, bir çok isimle temasa geçmişti. Bunlardan biri olan Serdar Taşçı, daha önce Beşiktaş'ın teklifine olumlu yaklaşmasa da, bugünlerde Rusya ile yaşanan gergin ortam nedeniyle Moskova'dan ayrılmayı kafasına koymuş durumda.

Gökdeniz kadar rahat değil

Rusya'nın takındığı tutum, özellikle ülkedeki Türk oyuncular üzerindeki baskıyı artırdı. Gökdeniz Karadeniz, Tatar takımı Kazan'da oynuyor ve bu baskıyı fazla hissetmiyor ancak Moskova'da yaşayan 28 yaşındaki Serdar için aynı durum geçerli değil. 

Ayrılmayı kafasına koydu

2017'ye kadar kontratı olan Serdar küçük bahanelerleidman bile kaçırıyor. Ağrıları olduğunu söyleyen Serdar, yakın çevresine de Türk yemeklerini özlediğini söylüyor. Serdar'ın bir an önce ülkeden ayrılmak istediği, stoper arayışları süren siyah-beyazlı kulübün de Serdar'a sıcak baktığı ifade ediliyor.

YORUMLAR 5
  • Osmanlı 1453 8 yıl önce Şikayet Et
    çık gel..
    Cevapla
  • ddd 8 yıl önce Şikayet Et
    gokdeniz bulundugu yer tatar topragi yani musluman ve turk ordakiler, komunist ruslarla karistirmayin
    Cevapla
  • murtaza 8 yıl önce Şikayet Et
    bizim türk vatandaşlarımız,rusyada rahat sokağa çıkamıyorsa,türkiyedeki ruslar rahat bir şekilde geziniyorsa,ortada çok ama çok büyük bir problem var,putin ayağını denk alması gerekiyor,iş ,çıkmaza hızlı ve kötü bir şekilde girdi demektir.
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    ben almanım desene arkadaş.
    Cevapla
  • hakan27 8 yıl önce Şikayet Et
    Bırak gel koçum.
    Cevapla