Klopp: Neuer'i izliyormuşuz gibi!

Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp, kaleci transferi düşündüğüyle ilgili çıkan spekülasyonlara son noktayı koydu.

Klopp: Neuer'i izliyormuşuz gibi!
Klopp: Neuer'i izliyormuşuz gibi!
GİRİŞ 02.12.2015 17:08 GÜNCELLEME 02.12.2015 17:08

Alman teknik adamın, Simon Mignolet'den memnun olmadığı ve Ocak ayındaki ara transfer döneminde yeni kaleci arayışına girdiği konuşuluyordu.

Jürgen Klopp ise, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, kaleci sorunu yaşamadığını ifade ederek şunları söyledi:

"Kalecilerimizden kesinlikle memnunum. Bu konu hakkındaki hikayelerinizi öldürdüğüm için üzgünüm. Kaleci arayışında değiliz. Kalecilerimiz yeterince kaliteli.

Birçok kalecim oldu ve Simon Mignolet bunlar arasında en zekilerden biri. Gelişmeye devam etmek için yeterince genç. Sanırım ben gelmeden önce pek de kolay bir dönemden geçmedi. Ancak benden sonra eleştirilecek hiçbir şey yaşanmadı, kesinlikle. İyi bir futbolcu, ayaklarına hakim. Sanki ikinci bir Manuel Neuer izliyormuşuz gibi. Gerçekten çok iyi bir yolda."

Belçikalı file bekçisi, geçen sezonki teknik direktör Brendan Rodgers tarafından Aralık ayında üst üste 4 maçta kulübeye itilmiş ancak yedek kaleci Brad Jones'un sakatlığı nedeniyle takımdan uzak kalması kısa sürmüştü.

2013 yazında 9 Milyon Pound karşılığında Sunderland'den Liverpool renklerine bağlanan 27 yaşındaki eldiven, İngiliz ekipte şu ana kadar 113 resmi maça çıktı ve 34 maçı gol yemeden tamamladı.