Kuyt'tan Türk polisini kızdıracak itiraf!

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Dirk Kuyt, Türkiye'de polisler sorun çıkardığında bir imzalı forma ile her şeyin halledildiğini söyledi.

GİRİŞ 24.11.2015 12:30 GÜNCELLEME 24.11.2015 13:37
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından ülkesi Hollanda'ya dönerek Feyenoord'da forma giymeye başlayan Dirk Kuyt, katıldığı bir televizyon programında Türkiye anılarını anlattı.

"Sürat yüzünden çok ceza aldın mı?" sorusunu yanıtlayan Hollandalı futbolcu, "Türkiye'de muaf tutuluyordum ama Hollanda'da durum farklı" dedi.

Kuyt, "Polis memuru Beşiktaşlı ya da Galatasaraylı olsa bile mi?" sorusu üzerine, "Hiç fark etmiyor. Bir imzalı forma ile halloluyordu!" ifadesini kullandı.

Dirk Kuyt'ın bu sözlerinin ardından programın sunucularından biri, "Formayı her zaman hazır tutuyordun yani!" sözleri üzerine stüdyodakiler kahkahalara boğuldu.

Feyenoord'da çok başarılı bir performans gösteren Dirk Kuyt, bu sezon forma giydiği 15 resmi maçta 12 gol atıp 3 asist yaptı.

YORUMLAR 17
  • Hasan Basri 8 yıl önce Şikayet Et
    Avrupada kural ihlali yaptinmi kim oldugun fark etmez kralin oglu olsan dahi kural ne ise uygulanir, bizde malesef öyle degil
    Cevapla
  • meğerse 8 yıl önce Şikayet Et
    Kuyt, seni düzgün karakterli bir adam sanmıştım. Bilmelisin ki, rüşvet alan kadar rüşvet veren de alçaktır. Üstelik bunları Hollanda'ya gittikten sonra geyik yapmak için anlatıyorsun. Yazık sana...
    Cevapla
  • ragip 8 yıl önce Şikayet Et
    adam dogru soylemis. bi fotograf bi imza. olay bitmistir. burasi turkiye. adam oldur takim elbiseyle mahkemeye git indirim aliyorsun yalan mi????
    Cevapla
  • Osman Unsun 8 yıl önce Şikayet Et
    Sana misafirperverlik yapmislar,senin misafir oldugunu biliyorlar.ben senin ülkende 24 yildir yasiyorum onlarin nasil yabanci düsmanligi yaptigini anlat,nasil ayrimcilik yaptigini anlat,simdi yeni polisten geldim,bizim müraacatlarimiza bakmiyorlar,ilgilenmiyorlar,bizi kendi halimize birakiyorlar,bizleri suc islemeye tesvik ediyorlar,suc isleyenlere de akli hayale gelmeyecek iskence yapiyorlar,insanlarin psikolojisini bozuyorlar,kendi halklarinin sorunlarina yildirim hiziyla kosuyorlar.isinize gelirse böyle memnun degilseniz ülkenize gidin diyorlar.Bizim yillarca bunlara yaptigimiz hizmetler cok tez unutuluyor.Türkiye de insan haklari arayanlar Hollandaya gelsin!
    Cevapla
  • Eyüp KÜLEKÇİ 8 yıl önce Şikayet Et
    şimdi Kuyt'a ne kadar kötü söylesek de, 3-5 polisin tüm camiayı böylesine lekelemesini konuşmamız gerekiyor bence. Adam yalan demiyor. bunu gizlemek böyle bir şey olmadığı anlamına gelmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle