Yıldız futbolcuyu terörist diye ihbar ettiler!

Belçika'da bir otelde kalan Radja Nainggolan'ın sıradışı görüntüsünden şüphelenen bazı kişiler, polise 'terörist olabilir' ihbarında bulundu

Yıldız futbolcuyu terörist diye ihbar ettiler!
Yıldız futbolcuyu terörist diye ihbar ettiler!
GİRİŞ 19.11.2015 17:00 GÜNCELLEME 19.11.2015 17:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Paris'te geçtiğimiz cuma günü yaşanan ve 132 kişinin ölümüyle sonuçlanan terör saldırıları tüm Avrupa'da büyük bir paniğe sebep oldu. Avrupa'nın birçok yerinden polis baskınları haberi geliyor. Bu panik hali doğal olarak bazı trajikomik hatalara da yol açıyor.

Salih Uçan'ın forma giydiği Roma'nın Belçikalı yıldızı Radja Nainggolan, terörist zannedilince büyük bir karışıklık yaşandı.

Belçika'nın Antwerp kentinde bir otelde kalan ünlü futbolcu, sıradışı görüntüsüyle bazı müşterileri korkuttu. Üç müşteri, Nainggolan'ın terörist olabileceği şüphesiyle polisi aradı.

Polis kısa sürede otele geldi ve gerçek ortaya çıktı. Belçika Milli Takımı'nda da forma giyen Nainggolan'ı tanıyan polisler, yıldız oyuncudan özür dilediler ve bir de hatıra fotoğrafı çektirip bu trajikomik olayı ölümsüzleştirdiler!

27 yaşında ve 1.75 metre boyundaki Nainggolan, Salih Uçan'ın görev bölgesi olan orta sahada forma giyiyor. Bu sezon Roma ilk 11'inin değişmez isimleri arasına giren Nainggolan'ın piyasa değeri 18 milyon Euro.

YORUMLAR 1
  • aligo 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu avrupalilar ...ünden korkuyorlar.
    Cevapla