Saldırı sonrası UEFA'dan flaş karar!

UEFA, Paris'teki terör saldırıları için maçlara siyah bant ile çıkılması kararı aldı.

Saldırı sonrası UEFA'dan flaş karar!
Saldırı sonrası UEFA'dan flaş karar!
GİRİŞ 14.11.2015 15:11 GÜNCELLEME 14.11.2015 15:11
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fransa'nın başkenti Paris'te meydana gelen terör  saldırıları nedeniyle ilerleyen gönlerde yapılacak UEFA organizasyonları  öncesinde bir dakika saygı duruşunda bulunulacağı ve futbolcuların maçlara siyah  pazu bandıyla çıkacağı açıklandı.

UEFA'dan yapılan açıklamada, Paris Emniyeti'ne göre en az 128 kişinin  hayatını kaybettiği terör saldırıları hakkında "Paris'te gerçekleşen trajik  olaylar sebebiyle son derece şaşkın ve üzgünüz. Fransa'ya ve bu korkunç  eylemlerden etkilenenlere, destek ve dayanışma dileklerimizi ifade etmek  istiyoruz" denildi.
 
İlerleyen günlerde yapılacak UEFA organizasyonlarının başında bir  dakika saygı duruşunda bulunulacağı ve oyuncuların karşılaşmalara siyah pazu  bandıyla çıkacağı da belirtildi. 

YORUMLAR 7
  • shqipe 8 yıl önce Şikayet Et
    irkci UEFA
    Cevapla
  • orhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Domuzdan post,Düşmandsn dist olmaz, diye boşuna mı demiş ecdat.Uyan ey Anadoluda yaşayıpda meşrebi,mezhebi,kimliği,alevi- sunni diyerek birbirinin eksilerini gören güzel insanlar...bize Anadoludan başka Vatan,Anadolu da yaşayan dan başka yoldaş,Allaha inananlardan başka kardeş olmaz,olamaz.
    Cevapla
  • ERG 8 yıl önce Şikayet Et
    İkiyüzlülük bakımından Rezillik...
    Cevapla
  • aligur 8 yıl önce Şikayet Et
    iki yüzlülük bu, teroru kınıyorum lakin Türkiyede oldugundada duyarli olunmalı
    Cevapla
  • bağlı 8 yıl önce Şikayet Et
    fransada olunca terör .....bizde olunca hak arama......aşağılık hırıstiyan losisi...uyan türk..kürt....bunlar kahpe soyu ama kendi ürettikleri terör bir gün daha mislisiyle kendilerini vuracak...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle