Juventus'dan Melo patlaması! 'Skandal'

Juventus'tan eski takım arkadaşı Felipe Melo'yu eleştiren Chiellini, Brezilyalı futbolcunun sahada kalmasını 'skandal' olarak nitelendirdi.

Juventus'dan Melo patlaması! 'Skandal'
Juventus'dan Melo patlaması! 'Skandal'
GİRİŞ 20.10.2015 14:23 GÜNCELLEME 20.10.2015 14:26

İtalya'da haftanın maçına Felipe Melo damgasını vurdu. San Siro Stadı'nda oynanan ve 0-0 sona eren karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Brezilyalı futbolcu, 8. dakikada sarı kart görmüş ve ikinci yarıda Roberto Mancini tarafından oyundan alınmıştı.
 
Çizme'de bugün yayınlanan bir çok gazetede Galatasaraylı eski futbolcu ile ilgili özel haberler yer aldı. Inter formasıyla 6. maçına çıkan oyuncu, geride kalan 5 maçtan Verona karşısında attığı golle, diğer 4 maçta ise oynadığı sert futbolla gündeme geldi. Melo tıpkı Türkiye'de olduğu gibi Çizme'de de sertliğiyle ayrı bir gündem yarattı.
 
İlk yarıda atılmalıydı

Juventus maçında da bu yönüyle ön plana çıkan 32 yaşındaki oyuncu için rakibi Chiellini adeta isyan etti. Maçın ilk yarısı bittiğinde hakemin yanına giderek uzun süre itirazda bulunan deneyimli savunma oyuncusu İtalyan basınına konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Melo'nun oyundan atılmaması bir skandal. Daha ilk yarıda çoktan kırmızı kart görmeliydi" dedi.
 
Juventuslular onu ıslıkladı

Torino merkezli Tuttosport gazetesi Chiellini ile Melo'nun eski takım arkadaşları olmalarına karşın aralarında en ufak bir dostluk olmadığını okurlarına duyurdu. Oyuncuyla ilgili yapılan değerlendirmede, "Melo Juventus'ta takım arkadaşlarıyla arasında bir bağ yoktu. Sadece Diego ve Amauri ile ilişkisi vardı. Mancini Inter maçında oyundan aldığında tüm Juventuslular onu ıslıkladı" ifadeleri kullanıldı.

KAYNAK: MİLLİYET