Hazard'dan Chelsea'yi üzecek itiraf

Takımı Chelsea'nin ligdeki durumundan söz eden Belçikalı futbolcu Eden Hazard, kariyerinin en zor günlerinden birini geçirdiğini söyledi.

Hazard'dan Chelsea'yi üzecek itiraf
Hazard'dan Chelsea'yi üzecek itiraf
GİRİŞ 10.10.2015 15:44 GÜNCELLEME 10.10.2015 15:44

Chelsea'nin üst üste aldığı istikrarsız sonuçlara değinen Hazard, şu an gündeminde Euro 2016'ya götürmek istediği Belçika Milli Takımı'nın olmasının Chelsea'deki durumu düşünmemesi adına olumlu olduğunu söyledi ve "Belki de kariyerimin en zorlu günlerini yaşıyorum. Her zaman inişler ve çıkışlar vardır. Açıkçası sorunun ne olduğundan da tam emin değilim. Fakat çalışmaya ve kendimizi geliştirmeye devam etmeliyiz. Kulübünüzde durumlar çok iyi olmasa da, milli takımla zaman geçirmek her zaman iyidir. Daha iyi olacağımı biliyorum. Takımın kazanmasına yardım etmeliyim" ifadelerini kullandı.

Belçika'nın Euro 2016'ya katılması için bugün oynayacağı Andorra maçını kazanması gerektiği hatırlatılan Hazard, kendilerini neyin beklediğini bilmediklerini şaka yollu olarak "Andorra takımındaki tüm oyuncuları tanıyorum" şeklinde yanıtladı. Gülüşmelerin ardından Hazard, "Açıkçası cidden Andorra takımından herhangi bir oyuncuyu tanımıyorum ama takım hakkında değerlendirmelerde bulunacağız" şeklinde konuştu.